Tuotetiedot

ÖkoMix-tekniikkaa käyttävä päältä täytettävä AEG 8000 -sarjan pesukone pesee arkalaatuiset pyykit perusteellisesti ja hellävaraisesti lyhyissäkin ohjelmissa. Tehokas suojaus – yksi tilaa säästävä koko.

Tärkeimmät ominaisuudet

KAULUSPAITOJEN HELLÄVARAINEN SUOJA

PowerCare-teknologiaa hyödyntävä päältä täytettävä AEG 8000 -sarjan pesukone pesee arkalaatuiset vaatteet perusteellisesti ja hellävaraisesti lyhyilläkin ohjelmilla. Laatu pysyy – kaikki yhdessä siistissä, tilaa säästävässä koossa.

YLIVOIMAISTA PESUTEHOA ALLE TUNNISSA. VAIN 30 ASTEESSA. HELLÄVARAINEN VAATTEILLE

8000 PowerCare -pesukone esisekoittaa pesu- ja huuhteluaineen veteen ja jakaa sen tasaisesti vaatteiden sekaan, jolloin pesutulos on huomattavasti parempi.  Aktivoimalla pesuaineen jo 30°:ssa, saat ylivoimaisen pesutuloksen alle tunnissa.

POWERCLEAN 59 MIN. PÄIVITTÄISEEN PESUUN

PowerClean 59 min on täydellinen valinta päivittäiseen pesuun Loistavat tulokset ja pienempi energiankulutus nopeasti 59 minuutin pesulla. Ihanteellinen ohjelma päivittäiseen käyttöön ilman kompromisseja suorituskyvystä tai kestävyydestä.

Vähemmän silittämistä. Raikastetut vaatteet.

ProSteam®-teknologia mahdollistaa pesuohjelman viimeistelemisen höyryllä ryppyisyyden vähentämiseksi sekä vaatteiden raikastamisen erillisellä höyryohjelmalla – ensiluokkaiset tulokset vaivattomasti, kerta toisensa jälkeen.

Huolenpitoa vaatteille vettä ja energiaa säästäen

ProSense®-teknologia mittaa todellisen täyttömäärän ja mukauttaa pesuohjelman sen mukaisesti. Se käyttää mahdollisimman lyhyen pesuajan ensiluokkaisten tulosten saavuttamiseksi, niin että vaatteet kuluisivat mahdollisimman vähän ja suosikkivaatteidesi värit säilyisivät ennallaan.

ÖKOInverter, matalin energiankulutus

Energiatehokas ÖKOInverter-moottori tarjoaa parhaimman tehokkuuden ja kestävyyden taaten samalla ensiluokkaisen pesutuloksen valitusta ohjelmasta riippumatta.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä