Tuotetiedot

AbsoluteCare® Pesukone käyttää ainutlaatuista tekniikkaa joka suodattaa ja puhdistaa veden pesun aikana, tämä takaa sen että vaatteiden väri ei haalistu.

Tärkeimmät ominaisuudet

AbsoluteCare® - SÄILYTTÄÄ UUDEN VAATTEEN TUNTUMAN PIDEMPÄÄN

AbsoluteCare® Pesukone käyttää ainutlaatuista tekniikkaa joka suodattaa ja puhdistaa veden pesun aikana, tämä takaa sen että vaatteiden väri ei haalistu.

*Ulkoinen värinpysyvyystesti suoritettiin punaisella polyesterillä SoftWater-tekniikalla 30 asteessa tehtyjen 50 pesuohjelman jälkeen **Sisäisessä testissä vähemmän kutistumista SoftWater-tekniikalla kovassa vedessä puuvillaohjelmalla pestyillä puuvillakankailla verrattuna suodattamattomaan veteen.

"SÄILYTTÄÄ VÄRIT*. SÄILYTTÄÄ MUODON**"

Softwater-tekniikka suodattaa pesuvedestä mineraalit, ja säilyttää vaatteiden värit * ja muodon**. Jonka ansiosta vaatteitasi kestää pidempään ja mustat housut pysyvät mustina.

* Perustuu ulkoiseen testaukseen Softwater-teknologian vaikutuksesta mustan polyesterin värinkestoon 50 pesukerran jälkeen (pesulämpötila 30 °C). ** Sisäisen testauksen mukaan useiden puuvillakankaiden kutistuminen vähenee pestäessä vaate Puuvilla-ohjelmalla ja Softwater-teknologialla kovassa vedessä verrattuna suodattamattomaan kovaan veteen.

100% TAHRATONTA 30 ASTEESSA - ABSOLUTEWASH 49 MINUUTTIA

AbsoluteWash on tehokas pesuohjelma joka puhdistaa vaatteet perusteellisesti alle tunnissa, 30 aseteessa. Suodatettu vesi tehostaa pesuaineen tehoa, jonka ansiosta 59 yleisintä kotioloissa syntyvää tahraa poistuu sataprosenttisesti.

*AbsoluteWash 49 min -ohjelmalla peseminen 30 asteessa 5 kg:n pyykkimäärällä poistaa 59 yleisintä kotitalouden tahraa täydellisesti.

Vie laitteesi seuraavalle tasolle Wi-Fin avulla.

Käytä My AEG-Care sovellusta saadaksesi vinkkejä ja tallentaaksesi suosikki pesuohjelmasi. Mukauta pesuohjelmat ja ohjaa laitettasi opettamalla pesukoneellesi pesutarpeesi. Älykästä ja helppoa, älypuhelimella

TEHOKAS, ALLE TUNNISSA, JOPA 30 ASTEESSA

PowerCare hyödyntää ainutlaatuista tekniikkaa pesuaineen nopeaan esisekoitukseen, joka varmistaa, että pesuaine leviää tasaisesti pyykkien päälle ja tuloksena on ällistyttävän puhdas lopputulos. Pesuaineen tehon aktivointi jo 30 asteessa ja erinomaisia pesutuloksia alle tunnissa.

Raikasta* vaatteesi höyryllä ja nauti rypyttömistä tekstiileistä - 25 minuutissa

Steam Refresh poistaa vaatteista hajun ja rypy 25 minuutissa - myös vaatteista jotka vaativat hellävaraista käsittelyä. Mikäli haluat vielä raikkaamman tuntuman voit lisätä aromaattisen höyrytuoksun.

* Sisäinen testauksen mukaan Steam Refresh -ohjelma poistaa tupakanhajua.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä