Tuotetiedot

Laadukkaat vaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön, ne edellyttävät samalla hellävaraista hoitoa. AEG:n pesukoneet säätävät ohjelman keston täyttömäärän mukaan vähentäen tekstiilien kulumista ja minimoiden ohjelman keston sekä veden- ja energiankulutuksen.

Tärkeimmät ominaisuudet

SÄÄTÄÄ PESUAJAN JA ENERGIANKULUTUKSEN AUTOMAATTISESTI PYYKKIMÄÄRÄN MUKAAN

6000 ProSense®pesukone säätää pesuajan ja energiankulutuksen automaattisesti pyykkimäärän mukaan. Varmistaen että vaatteet pestään vain tarvittavan ajan, jotta väri ja muoto sailyy mahdollisimman pitkään.

PROSENSE® SÄÄSTÄÄ AIKAA, VETTÄ JA ENERGIAA JOPA 30 % OPTIMOIMALLA KAIKKI PYYKIT

ProSense® punnitsee täyttömäärän automaattisesti ohjelman mukautusta varten. Se säästää aikaa, vettä ja energiaa jopa 30 %*. Anturit säätävät sen jälkeen tarkan pesuajan ja mahdollistavat kunkin tekstiilin optimaalisen käsittelyn. Aina raikkaan puhtaat pyykit.

*Sisäinen ajan-, veden- ja energiankulutuksen testi ProSense-tekniikan avulla optimoidussa 30 asteen puuvillaohjelmassa yhden kilon painoisilla pyykeillä verrattuna enimmäispyykkimäärään.

AEG - Edestä täytettävä pesukone - LR624P14A

LISÄJOUSTOA TIMESAVE PLUS -OHJELMALLA – TEHOKAS PESU MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI

Valitsemalla TimeSave-asetuksen voit lyhentää ohjelman kestoa jopa kaksi kertaa, mikä mahdollistaa tehokkaan pesun mahdollisimman nopeasti.

AEG - Edestä täytettävä pesukone - LR624P14A

Hygieniaohjelma poistaa 99.9% bakteereista ja viruksista

Swissatestin hyväksymä hygieniaohjelma on tehokas pesuohjelma, joka poistaa vaatteista yli 99,99 % bakteereista ja viruksista*. Pitämällä pesulämpötilan yli 60 asteessa voit myös vähentää allergeenien määrää.

*Testattu Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa ja MS2-bakteriofagi ulkoisessa testissä, jonka suoritti Swissatest Testmaterialien AG 2021 (testiraportti nro. 202120117)

AEG - Edestä täytettävä pesukone - LR624P14A

RÄÄTÄLÖITY PESUOHJELMA SEKAPYYKILLE - MIXLOAD 69 MIN

MixLoad 69 min pesuohjelma mahdollistaa puuvillan ja synteettisten vaatteiden pesun samalla pesuohjelmalla, säätää energiankulutuksen automaattisesti pyykkimäärän mukaan, puhdas lopputulos 30°C .

AEG - Edestä täytettävä pesukone - LR624P14A

INVERTTERIMOOTTORI ON KESTÄVÄ JA ENERGIATEHOKAS

Energiatehokasta pesua pitempään invertterimoottorilla. Alhainen energiankulutus ja erittäin pitkä käyttöikä tehokkaaseen pesuun.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa