Tuotetiedot

Kuivaava pesukone 9000 AbsoluteCare® voi lämpöpumpputekniikan avulla kuivattaa vaatteet puolet alhaisemmasta lämpötilasta*. Tarkat rummun liikkeet pesevät ja kuivaavat villan,ja varmistaa että herkimmätkin materiaalit säilyttää muotonsa.

Tärkeimmät ominaisuudet

KUIVAA HELLÄVARAISESTI ALHAISEMMASSA LÄMPÖTILASSA* JOPA SILKKI SÄILYTTÄÄ MUOTONSA

Kuivaava pesukone 9000 AbsoluteCare® voi lämpöpumpputekniikan avulla kuivattaa vaatteet puolet alhaisemmasta lämpötilasta*. Tarkat rummun liikkeet pesevät ja kuivaavat villan,ja varmistaa että herkimmätkin materiaalit säilyttää muotonsa.

*Perustuu sisäiseen testiin, jossa verrattiin lämpöpumppu kuivausrummun ja normaalin kondenssivesirummun korkeinta lämpötilaa. **Verrattuna ilmakuivaukseen.

AEG - Kuivaava pesukone - LWR964P16H

SENSIDRY®. ALHAISET KUIVAUSLÄMPÖTILAT. JOPA 55 % ALHAISEMPI ENERGIANKULUTUS***

SensiDryn® lämpöpumpputekniikka kuivaa vaatteet puolet matalammassa lämpötilassa,* vähentää energiankulutusta jopa 55 %*** ja suojaa vaatteita ylimääräiseltä lämmöltä, jolloin ne säilyvät hyvinä pidempään.

*Perustuu sisäisiin testeihin, joissa on vertailtu lämpöpumpulla ja perinteisellä kondensaattorilla varustetun pesukoneen rummun tuloilman enimmäislämpötilaa *** Perustuu sisäisiin testeihin, joissa on vertailtu lämpöpumpulla ja perinteisellä kondensaattorilla varustetun pesukoneen kuivausohjelman energiankulutusta Eco 40-60 -ohjelmalla pyykin enimmäismäärällä (6 kg IEC, puuvilla).

RAIKKAAMPIA VAATTEITA*, HÖYRYRAIKASTUS VÄHENTÄÄ RYPPYJÄ

Höyryraikastus neutraloi hajuja* ja vähentää vaatteiden ryppyjä vain 25 minuutissa ilman pesua. Jos haluat lisää raikkautta, käytä lisäksi tuoksuvaa höyryhajustettamme juuri pestyn vaatteen raikkauden saavuttamiseksi.

* Ulkoinen testi osoittaa tupakansavun hajun neutralisoituvan höyryraikastusohjelmassa.

AEG - Kuivaava pesukone - LWR964P16H

YHDISTÄ JA HALLIITSE KONETTASI MY AEG CARE -SOVELLUKSELLA

Räätälöi ohjelmia sovelluksessa, saat pesuohjelma suosituksia ja ilmoituksen, kun pyykkisi on valmis.

PRECISELOAD+ JA PAINOANTURI. VÄLITÖN PALAUTE AUTTAA SÄÄSTÄMÄÄN VETTÄ JA ENERGIAA

PreciseLoad+ -ominaisuuden painoanturit antavat tarkan palautteen välittömästi, jotta tiedät, onko pyykkiä rummussa liikaa tai liian vähän. Tämä auttaa optimoimaan pyykin sekä pesuaineen määrän. Kone muokkaa käytettävän ajan, energian ja veden automaattisesti pyykkimäärän mukaan.

AEG - Kuivaava pesukone - LWR964P16H

NONSTOP 3 H/3 KG -OHJELMA – KUIVASTA TAKAISIN KUIVAKSI VAIN KOLMESSA TUNNISSA

NonStop 3 h/3 kg -ohjelma pesee ja kuivaa jopa 3 kg pyykkiä nopeasti kolmessa tunnissa. Käyttövalmiit vaatteet aina tarvittaessa yhdellä kaiken kattavalla ohjelmalla. Kätevintä pyykinhoitoa ilman kompromisseja.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEGiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyAEGiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Man folding towels