Tuotetiedot

Kuivaava pesukone 9000 AbsoluteCare® voi lämpöpumpputekniikan avulla kuivattaa vaatteet puolet alhaisemmasta lämpötilasta*. Tarkat rummun liikkeet pesevät ja kuivaavat villan,ja varmistaa että herkimmätkin materiaalit säilyttää muotonsa.

Tärkeimmät ominaisuudet

KUIVAA HELLÄVARAISESTI ALHAISEMMASSA LÄMPÖTILASSA* JOPA SILKKI SÄILYTTÄÄ MUOTONSA

Kuivaava pesukone 9000 AbsoluteCare® voi lämpöpumpputekniikan avulla kuivattaa vaatteet puolet alhaisemmasta lämpötilasta*. Tarkat rummun liikkeet pesevät ja kuivaavat villan,ja varmistaa että herkimmätkin materiaalit säilyttää muotonsa.

*Perustuu sisäiseen testiin, jossa verrattiin lämpöpumppu kuivausrummun ja normaalin kondenssivesirummun korkeinta lämpötilaa. **Verrattuna ilmakuivaukseen.

SENSIDRY®. ALHAISET KUIVAUSLÄMPÖTILAT. JOPA 55 % ALHAISEMPI ENERGIANKULUTUS***

SensiDryn® lämpöpumpputekniikka kuivaa vaatteet puolet matalammassa lämpötilassa,* vähentää energiankulutusta jopa 55 %*** ja suojaa vaatteita ylimääräiseltä lämmöltä, jolloin ne säilyvät hyvinä pidempään.

*Perustuu sisäisiin testeihin, joissa on vertailtu lämpöpumpulla ja perinteisellä kondensaattorilla varustetun pesukoneen rummun tuloilman enimmäislämpötilaa *** Perustuu sisäisiin testeihin, joissa on vertailtu lämpöpumpulla ja perinteisellä kondensaattorilla varustetun pesukoneen kuivausohjelman energiankulutusta Eco 40-60 -ohjelmalla pyykin enimmäismäärällä (6 kg IEC, puuvilla).

RAIKKAAMPIA VAATTEITA*, HÖYRYRAIKASTUS VÄHENTÄÄ RYPPYJÄ

Höyryraikastus neutraloi hajuja* ja vähentää vaatteiden ryppyjä vain 25 minuutissa ilman pesua. Jos haluat lisää raikkautta, käytä lisäksi tuoksuvaa höyryhajustettamme juuri pestyn vaatteen raikkauden saavuttamiseksi.

* Ulkoinen testi osoittaa tupakansavun hajun neutralisoituvan höyryraikastusohjelmassa.

PRECISELOAD – SÄÄTÄÄ VEDEN JA ENERGIANKULUTUKSEN PYYKKIÄÄRÄN MUKAAN

PreciseLoad mukauttaa automaattisesti pesuohjelman ajan sekä energian ja veden käytön pyykkimäärän mukaan. Voit käyttää räätälöityjä pesuohjelmia, jotka kuluttavat vähemmän energiaa ja vettä pieniä pyykkimääriä pestäessä.

NONSTOP 3 H/3 KG -OHJELMA – KUIVASTA TAKAISIN KUIVAKSI VAIN KOLMESSA TUNNISSA

NonStop 3 h/3 kg -ohjelma pesee ja kuivaa jopa 3 kg pyykkiä nopeasti kolmessa tunnissa. Käyttövalmiit vaatteet aina tarvittaessa yhdellä kaiken kattavalla ohjelmalla. Kätevintä pyykinhoitoa ilman kompromisseja.

CARE-RUMMUN TASAINEN PINTARAKENNE ON ENTISTÄKIN HELLÄVARAISEMPI VAATTEILLE*

Care-rummussa vaatteet voivat liikkua tasaisesti korotetun pehmustetun rummun muodon ja optimoidun nostinvivun ansiosta. Ohut vesikalvo peittää reiät pesun aikana. Entistäkin hellävaraisempi pesukäsittely pyykeillesi.

*Sisäisissä testeissä vertailtu Care-rumpua ja AEG ProTex -rumpua.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä