Tuotetiedot

8000 PowerCare kuivaava pesukone esisekoittaa pesuaineen veteen ja jakaa pesuaineen tasaisesti vaatteiden sekaan, jolloin pesutulos on huomattavasti parempi. Aktivoimalla pesuaineen jo 30°:ssa saat ylivoimaisen pesutuloksen alle tunnissa. Vaatteet kuivataan hellävaraisesti säilyttäen niitten muodon.

Tärkeimmät ominaisuudet

YHDISTÄ ERINOMAINEN PESU JA HELLÄ KUIVAUS

8000 PowerCare kuivaava pesukone esisekoittaa pesuaineen veteen ja jakaa pesuaineen tasaisesti vaatteiden sekaan, jolloin pesutulos on huomattavasti parempi. Aktivoimalla pesuaineen jo 30°:ssa saat ylivoimaisen pesutuloksen alle tunnissa. Vaatteet kuivataan hellävaraisesti säilyttäen niitten muodon.

POWERCLEAN. TÄYDELLISTÄ TAHRANPOISTOA MYÖS MATALISSA LÄMPÖTILOISSA*

PowerClean hyödyntää esisekoitustekniikkaa, jolla varmistetaan, että pesuaine jakautuu tasaisesti, mikä takaa täydellisen tahranpoiston alle tunnissa.* Se myös säätää kuivausaikaa pyykkimäärän mukaan. Ihanteellisia pesutuloksia.

*PowerClean 59 min -ohjelmalla peseminen 30 asteessa 5 kg:n pyykkimäärällä poistaa 59 yleisintä kotitalouden tahraa täydellisesti.

SPECIALCARE WASH-TO-DRY. MUKAUTETTU HOITO VILLALLE JA HERKILLE TEKSTIILEILLE

SpecialCare Wash-to-Dry mukautuu jokaiseen kangastyyppiin ja mahdollistaa hellävaraisen, mutta tehokkaan puhdistuksen. Tämä Woolmark Blue -sertifioitu kone pesee ja kuivaa arkivaatteita, herkkiä tekstiilejä ja villavaatteita. Se myös säilyttää ulkoiluvaatteiden kosteussuojan.

UNIVERSALDOSE AKTIVOI PODS®-TABLETIT 60 % NOPEAMMIN JA TEHOSTAA PIKA- JA KYLMÄN VEDEN OHJELMIA*

UniversalDose on ainutlaatuinen lokero PODS®-tableteille. Mukautettu vesisuihku pehmentää, hajottaa ja liuottaa PODS®-tabletit täysin. Kapselit aktivoituvat 60 % nopeammin kuin pesukoneen rummussa. Näin saadaan lisätehoa tahrojen puhdistukseen kylmissä ja lyhyissä tunnin kestoisissa pesuohjelmissa.*

*Sisäinen testi, jossa käytetty 30 °C:n tunnin kestoista ohjelmaa, verrattaessa PODS®-tablettien käyttöä UniversalDose-lokerossa ja PODS®-tablettien asettamista pesurumpuun

AEGCONNECTED: ÄLYKÄSÄ YHTEYS

Sovelluksen avulla hallitset helposti asetuksia, saat pesuvinkkejä ja ohjelmaehdotuksia. Lähetä mukautetut pesuohjelmat pesukoneellesi. Älykästä ja tehokasta vaatteiden hoitoa älypuhelimesi avulla.

RAIKKAAMPIA VAATTEITA*, HÖYRYRAIKASTUS VÄHENTÄÄ RYPPYJÄ

Höyryraikastus neutraloi hajuja* ja vähentää vaatteiden ryppyjä vain 25 minuutissa ilman pesua. Jos haluat lisää raikkautta, käytä lisäksi tuoksuvaa höyryhajustettamme juuri pestyn vaatteen raikkauden saavuttamiseksi.

* Ulkoinen testi osoittaa tupakansavun hajun neutralisoituvan höyryraikastusohjelmassa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä