Tuotetiedot

SensiDry®-tekniikkaa käyttävä ÖKOKombi mukauttaa järjestelmän erilaisia tekstiileitä varten, oli kyseessä sitten silkki-, villa- tai ulkoiluvaatteet. Sen lämpöpumpputekniikka säätää lämpötilaa ja rummun liikkeitä tasaisia pesu- ja kuivaustuloksia varten. Milloin tahansa.

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Kuivaava pesukone - L9WEL165E

Suojaa vaatteesi täydellisesti.

SensiDry®-tekniikkaa käyttävä ÖKOKombi mukauttaa järjestelmän erilaisia tekstiileitä varten, oli kyseessä sitten silkki-, villa- tai ulkoiluvaatteet. Sen lämpöpumpputekniikka säätää lämpötilaa ja rummun liikkeitä tasaisia pesu- ja kuivaustuloksia varten. Milloin tahansa.

AEG - Kuivaava pesukone - L9WEL165E

Tehokkaampaa ja taloudellisempaa vaatehuoltoa matalammilla lämpötiloilla

Maailman ensimmäinen kuivaava pesukone, joka toimii ainutlaatuisella lämpöpumppua hyödyntävällä SensiDry Technology®-tekniikalla. Ensiluokkaiseen pyykinpesun tuntemukseemme perustuva ÖKOKombi tarjoaa tehokkaimmat ja taloudellisimmat ohjelmat. Säästää jokaisen ohjelman aikana jopa 40 % energiaa ja vettä muihin koneisiin verrattuna.

AEG - Kuivaava pesukone - L9WEL165E

Hellävaraista huolenpitoa kahdella teknologialla

DualSense-teknologiamme räätälöi lämpötilan ja rummun liikkeet sekä muokkaa ohjelmat kankaiden mukaan. Matalamman lämpötilan ja hienosäädettyjen liikkeiden ansiosta kaikki herkimmistä materiaaleista ulkoiluvaatteisiin voidaan pestä ja kuivata alusta loppuun. Woolmark Blue -sertifioiuduilla pesu- ja kuivausohjelmilla voit turvallisesti pestä jopa "vain käsinpesu" -merkityt villavaatteet. Omat pesu- ja kuivausohjelmat vedenpitäville ulkovaatteille säilyttävät ja palauttavat niiden säänkestävät ominaisuudet.

AEG - Kuivaava pesukone - L9WEL165E

Mukauttaa ohjelmat optimaalisten tulosten saavuttamiseksi

ProSense®-teknologia säätää pesu- ja kuivausajat automaattisesti täyttömäärän mukaan. Mahdollistaa kätevät ja taloudelliset ohjelmat – säästäen aikaa, energiaa ja vettä – oli täyttömäärä suuri tai pieni.

AEG - Kuivaava pesukone - L9WEL165E

Puhtaaksi ja kuivaksi vain kolmessa tunnissa

NonStop 3h/3kg -ohjelma pesee ja kuivaa jopa 3 kg pyykkiä nopeasti kolmessa tunnissa. Käyttövalmiit vaatteet aina tarvittaessa yhdellä kaiken kattavalla ohjelmalla. Kätevintä pyykinhoitoa – ilman kompromisseja.

AEG - Kuivaava pesukone - L9WEL165E

Vähennä silityksen tarvetta höyryn avulla

Höyryohjelma pehmentää vaatteiden kuituja vähentäen ryppyisyyttä ja samalla silityksen tarvetta. Vaatteet näyttävät ja tuntuvat paremmilta pidempään. Mahdollisuus raikastaa vaatteet nopeasti ilman turhaa altistamista lämmölle ja kulutukselle.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu - Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään voidaksesi kirjoittaa arvostelun

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.

Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

2

Laatu mennyt alaspäin tässä konetyypissä

arvostellut Mika.u 23 maaliskuuta 2021

Omistin aikaisemmin tämän koneen vastaavan mallin kuuden vuoden ajan. Luulin, että laatu on mennyt tässä eteenpäin ja ostin sen takia tämän uudemman mallin kilon isommalla kapasiteetilla. Kone on paljon muovisempi, kovempi ääninen, tärisee ja pärisee kovasti kuivatessa, kun rummusta laskee kierrokset, niin on kuin lentokone tippuisi vinkuna. Pahin on varmasti se, että kuivatessa pölyä kone työntää kylpyhuoneeseen sitten huolella nukkasihtikotelon välistä. Olin tästä AEG:lle yhteydessä ja kuulemma "ominaisuus" mitä ei voi korjata. Voisi AEG tämän lisätä tuotteen tietoihin, että varaudu siivoamaan kylpyhuone jokaisen kuivauksen jälkeen. Tätä ongelmaa ei ollut aikaisemmassa mallissa. Lähtee palautukseen.

 • Muotoilu
  1
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  1

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Parempi kuin osasimme kuvitella 6/5

arvostellut Tenho 13 helmikuuta 2021

Ostimme ensimmäisen kuivaavan pesukoneemme pienellä varauksella kuivaustulosta ajatellen. Kone on kolmen viikon käytön jälkeen ylittänyt kaikki odotukset. Pyykki on kuivempaa kuin talopesulan kuivausrummun jäljiltä! Jopa toisella kuivaustasolla. Pesuohjelmat kuivauksineen kestävät melko pitkään, mutta se ei ole ongelma. Mielummin kone käynnissä työpäivän aikana ja illalla pyykit suoraan kaappiin, kuin nopea pesu ja pyykit narulla ympäri asuntoa monta päivää. Pyykin pesu ei ole koskaan ollut näin mukavaa! Pyykkikorimmekaan ei ole koskaan ollut näin vajaa kuin tämän koneen hankinnan jälkeen. Lisäksi koneessa on NonStop 3h/3kg -ohjelma, jolla pesee nopeasti pienemmän määrän arkipyykkiä. Pesutulos on ollut täysin tyydyttävä tälläkin ”pikaohjelmalla”. Suosittelen todella tätä tuotetta!

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  5
 • Tenho suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
1

Ei hintansa arvoinen

arvostellut J.K 01 helmikuuta 2021

Tämä kone piti meillä hirveää melua ja tärisi vaikka suoruus tarkistettiin monta monituista kertaa ja laite kävi jopa huollossa. Ilmeisesti AEG-koneet ovat nykyisin hitti tai huti periaatteella. Meillä meni kyseinen kone palautukseen.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  1

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

5

Suuri kone

arvostellut EliH 28 huhtikuuta 2021 Käännetty kielestä norjasta

Hiljainen, suuri kapasiteetti. Monipuolinen ohjelmavalikoima. Tärkeämpi on muotoilu, mutta se näyttää hyvältä.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  4
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  3
 • EliH suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Vastaus käyttäjältä AEG

Hei,

Niin hienoa kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseen ja että se vastaa tarpeitasi. Arvostamme todella palautettasi. Jos sinulla on kysyttävää koneesta, ota rohkeasti yhteyttä.

Ystävällisin terveisin, Ellisiv

Muut tuotteet

AEG - Kuivaava pesukone - L9WKH964E
9000-sarja Kuivaava pesukone

SensiDry®-tekniikkaa käyttävä ÖKOKombi mukauttaa järjestelmän erilaisia tekstiileitä varten, oli kyseessä sitten silkki-, villa- tai ulkoiluvaatteet. Sen lämpöpumpputekniikka säätää lämpötilaa ja rummun liikkeitä tasaisia pesu- ja kuivaustuloksia varten. Mi...

AEG - Kuivaava pesukone - L8WBM163C
8000-sarja Kuivaava pesukone

AEG:n 8000-sarjan kuivaavat pesukoneet hyödyntävät ÖKOMix-teknologiaa: ainutlaatuista veden ja pesuaineen esisekoitusjärjestelmää. Ne pesevät ja kuivaavat vaatteesi ensiluokkaisen hellävaraisesti yhdellä kertaa.

AEG - Kuivaava pesukone - L7WSP964E
7000-sarja Kuivaava pesukone

Uusi DualSense-teknologiaa käyttävä kuivaava pesukone mukauttaa lämpötilan ja rummun liikkeen erilaisten kuitujen tarpeiden mukaisiksi ja säätää ohjelman täyttömäärän mukaan. Kaikkien pyykkien hellävarainen pesu, kuivaus ja suojaus yhdellä kertaa, oli kysee...

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi AEG -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi.

Rekisteröi tuotteesi