Tuotetiedot

AEG:n 8000-sarjan kuivaavat pesukoneet hyödyntävät ÖKOMix-teknologiaa: ainutlaatuista veden ja pesuaineen esisekoitusjärjestelmää. Ne pesevät ja kuivaavat vaatteesi ensiluokkaisen hellävaraisesti yhdellä kertaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Kuivaava pesukone - L8WBM163C

Parasta huolenpitoa arjen klassikoille.

AEG:n 8000-sarjan kuivaavat pesukoneet hyödyntävät ÖKOMix-teknologiaa: ainutlaatuista veden ja pesuaineen esisekoitusjärjestelmää. Ne pesevät ja kuivaavat vaatteesi ensiluokkaisen hellävaraisesti yhdellä kertaa.

AEG - Kuivaava pesukone - L8WBM163C

Pitkään kestävää suojaa pesuun ja kuivaukseen

Patentoitu ÖKOMix-tekniikka varmistaa tasaisimmat pesu- ja kuivaustulokset yhdellä kertaa. Muista koneista poiketen koneemme esisekoittaa pesu- ja huuhteluaineet vuorollaan veteen ennen kuin ne syötetään rumpuun. Näin aineet liukenevat kokonaan ja alkavat toimia heti pyykkeihin syöttämisen yhteydessä. Tämä takaa tehokkaamman levittymisen vaatteisiin markkinoiden muihin kuivaaviin pesukoneisiin verrattuna. Kaikki kuidut ovat tehokkaammin pestyjä ja käsiteltyjä tasaisempaa kuivaustulosta varten. Kaikki vaatteet täysin suojattuina lyhemmässä ajassa.

AEG - Kuivaava pesukone - L8WBM163C

Hellävaraista huolenpitoa kahdella teknologialla

DualSense-teknologiamme räätälöi lämpötilan ja rummun liikkeet sekä muokkaa ohjelmat kankaiden mukaan. Matalamman lämpötilan ja hienosäädettyjen liikkeiden ansiosta kaikki herkimmistä materiaaleista ulkoiluvaatteisiin voidaan pestä ja kuivata alusta loppuun. Woolmark Blue -sertifioiuduilla pesu- ja kuivausohjelmilla voit turvallisesti pestä jopa "vain käsinpesu" -merkityt villavaatteet. Omat pesu- ja kuivausohjelmat vedenpitäville ulkovaatteille säilyttävät ja palauttavat niiden säänkestävät ominaisuudet.

AEG - Kuivaava pesukone - L8WBM163C

Mukauttaa ohjelmat optimaalisten tulosten saavuttamiseksi

ProSense®-teknologia säätää pesu- ja kuivausajat automaattisesti täyttömäärän mukaan. Mahdollistaa kätevät ja taloudelliset ohjelmat – säästäen aikaa, energiaa ja vettä – oli täyttömäärä suuri tai pieni.

AEG - Kuivaava pesukone - L8WBM163C

Erinomaiset pesutulokset nopeammin ja edullisemmin

ÖKOPower NonStop 4h/5kg -ohjelmamme tarjoaa tehokkaimmat pesu- ja kuivausohjelmat lyhimmässä mahdollisessa ajassa. Tarkoitettu päivittäiseen käyttöön pesemään ja kuivaamaan 5 kg pyykkiä neljässä tunnissa. Edustaa markkinoiden taloudellisinta suorituskykyä, säästää sekä aikaa että energiaa.

AEG - Kuivaava pesukone - L8WBM163C

Vähennä silityksen tarvetta höyryn avulla

Höyryohjelma pehmentää vaatteiden kuituja vähentäen ryppyisyyttä ja samalla silityksen tarvetta. Vaatteet näyttävät ja tuntuvat paremmilta pidempään. Mahdollisuus raikastaa vaatteet nopeasti ilman turhaa altistamista lämmölle ja kulutukselle.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu - Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään voidaksesi kirjoittaa arvostelun

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.

Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

3

Toimiva mutta sekava

arvostellut Petteri 16 elokuuta 2020

Kone on ollut kone käytössäni noin puoli vuotta ja voin nyt sanoa, että yhdistetty kuivaus- ja pesukone konseptina toimii. Epäilin tätä kovasti ennen ostoa. Yhdistetty kone poistaa kokonaan tarpeen kuivausrummulle tai vaatteiden ripusteluun. Pesuajat ovat mallissa kuitenkin todella pitkiä eikä kovin montaa koneellista kerkeä päivässä hoitamaan. Ajat vaihtelevat noin kolmesta viiteen tuntiin ja tämä toki sisältää kuivauksen. Mitään pikaohjelmaa edes pelkkää pesua varten ei ole vaan minimi on yli tunti ja kuivauksen kanssa kolme ja puoli tuntia.

Konseptista johtuen koneessa ei ole kuivausrummuille tyypillistä nukkasihtiä vaan nukka kerääntyy koneeseen ja on tosi hankalaa saada pois erityisesti tiivisteestä. Nukan irrottaminen onkin tämän konseptin ärsyttävin ominaisuus. Koneessa on erillinen, kymmenen minuutin puhdistuohjelma tätä varten ja sitä joutuu käyttämään usein.

Voisin antaa koneelle melkein viisi tähteä ellei tämä kyseinen malli olisi niin vaikeasti käytettävä. Yhdistetty pesu- ja kuivauskone on jo sinänsä monimutkaisempi, koska valintoja on enemmän, mutta AEG on tehnyt käyttöliittymästä harvinaisen vaikeaselkoisen. Joudun puolen vuoden käytön jälkeen edelleen tutkimaan ohjetta. Nappuloiden sijoittelu on sekavaa eivätkä niiden kuvakkeet ole millään tavalla intuitiivisia. Käyttöliittymässä on useita t-paidan ja kellon kuvia, jotka eivät juurikaan eroa toisistaan vaikka viittaavatkin hyvin eri toimintaan, kuten rypistymisenesto tai ajastus.

Esimerkiksi, koneen nukanpoisto-ohjelma löytyy valitsemalla ensiksi ohjelmavalikosta huuhteluohjelman ja sitten painamalla yhtäaikaa kuvakkeita, joissa toisessa on t-paita ja toisessa t-paita sekä virtakuvake. Näitä pitää painaa yhtäaikaa viisi sekunttia jolloin puhdistuohjelma käynnistyy. En keksi miten tätä voisi enää vaikeammaksi tehdä. Miksi nukkaohjelmaa ei voisi valita suoraan ohjelmavalikosta?

Laitteen isoin ongelma on sen huono tai oikeastaan toimimaton kosketusnäyttö. Välillä se ei reagoi painallukseen ollenkaan ja välillä pieni hipaisu johtaa useaan painallukseen. Esimerkiksi ajastimen ajan valinnassa vika on niin räikeä, että siinä on vaikeuksia saada haluamaansa aikaa valittua. Pyöritettävä ohjelmanvalitsin on vuorostaan erittäin toimiva, joten on harmi, että kosketusnäyttö on sen sijaan täysin laaduton.

Koneesta olisin sinänsä voinut antaa viisi tähteä, mutta sekavan käyttöliittymän ja huonon kosketusnäytön vuoksi en voi antaa kuin kolme tähteä. Harmi, koska kone tosiaan ajaa muuten asiansa.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  3
 • Petteri suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
2

Ikävä kyllä

arvostellut AAA 29 maaliskuuta 2020

Ostin kyseisen koneen noin vuosi sitten. Alku oli ihan lupaava, kaikki toimi kuten piti. Muutaman kuukauden jälkeen alkoi tulla ongelmia. Kone alkoi lingotessa vinkumaan, takuuhuolto kävi katsomassa. Kertoi koneen olevan kunnossa. Pesuissa alkoi tulla raitoja vaatteisiin. Tämä kuulemma normaalia huoltomiehen mukaan. Hän kuitenkin kertoi myös, että kuivaavat koneet on sellasia, että niitä valmistavat tehtaat päätyvät nopeasti konkurssiin. Ongelmia siis muillakin. Huoltomies kertoi putsanneensa koneesta paljon nukkaa, mitä tulee kuulemma kuivaustoimintoa käyttäessä. Itse olen alle 10 kertaa käyttänyt kuivaustoimintoa, ja koneen sisällä, etenkin tiivisteissä erittäin paljon pinttynyttä nukkaa. Olen kyllä useita kertoja pessyt koneen 95 asteen pesuohjelmalla. Tiivisteen saa kyllä irroitettua kotikeinoin, mutta se ei ole kovin helppoa. Nukkasihti on myös aivan täysi vitsi. Automaattinen pesu + kuivaus on myös täysi vitsi, linkous linkoaa vaatteet kiinni rumpuun ja kuivaamisesta ei tule mitään. Toimintoja täytyy käyttää erikseen. Ainoa hyvä asia mitä keksin koneesta on sen pesuohjelmat. Koneeni edelleen vinkuu välillä lingotessa, tiiviste on erittäin huonossa kunnossa. Uusi tiiviste maksaisi n. 60€. En tiedä pitäiskö huoltoa tilata ja jos tilaan, tekeekö huolto mitäään. Ja nämä ongelmat siis noin vuoden vanhassa koneessa.

 • Muotoilu
  2
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  3

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

Hyvä ja kätevä pyykinpesukone

arvostellut Johanna25 28 maaliskuuta 2018

Pesukone näyttää todella hyvältä ja sopii moderniin kylpyhuoneeseemme. Kone pesee ja kuivaa pyykit erinomaisesti. Erityisen hyvä pesuohjelma on NonStop OKOpower jolla saa helposti pestyä ja kuivattua normaalisatsin pyykkiä neljässä tunnissa. Myös Outdoor-ohjelma eli ulkovaatteille tehty ohjelma on hyvä lisä, on kiva pestä kun tietää että ohjelma sopii vaatteille mitä pesee. Käyttöohjeet ovat hyvät ja niissä on käteviä vinkkejä koneella pesemiseen mutta ihan ensimmäisillä pesukerroilla on aika hukassa koneen kanssa kun toimintoja on niin paljon.

Huonona puolena pidän kosketusnäppäimien toimivuutta (ne toimii kyllä mutta varsinkin ajastinta saa välillä naputtaa monta kertaa). Ajastimessa myöh hyvä sekä huono puoli on se että laitteen voi ajastaa 30min, 60min, 90min ja 2 tunnista tunnin välein 20:neen tuntiin eteenpäin mutta jos vahingossa näpäytät kerran liian paljon, joudut näpyttään koko ajastimen loppuun ennenkuin se alkaa alusta.
Kaikenkaikkiaan kone on hyvä ja laadukas mutta pieniä juttuja on mitkä olisi voinut olla koneessa toisinkin.

Ostin tuotteen Smartsonin kautta ja sain sen ostettua halvemmalla tuotearvostelua vastaan.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  3
 • Johanna25 suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
4

Puhdasta kuivaa pyykkiä

arvostellut Ella 28 helmikuuta 2018

käytän kuivaustoimintoa petivaatteisiin ja pyyhkeisiin, silloin kutistuminen ei haittaa. Juhlavaatteisiin käytän hienoa höyry-toimintoa. Normaaliin pyykkiin poistan kuivaustoiminnon.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  3
 • Ella suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Muut tuotteet

AEG - Kuivaava pesukone - L9WKH964E
9000-sarja Kuivaava pesukone

SensiDry®-tekniikkaa käyttävä ÖKOKombi mukauttaa järjestelmän erilaisia tekstiileitä varten, oli kyseessä sitten silkki-, villa- tai ulkoiluvaatteet. Sen lämpöpumpputekniikka säätää lämpötilaa ja rummun liikkeitä tasaisia pesu- ja kuivaustuloksia varten. Mi...

AEG - Kuivaava pesukone - L7WSP964E
7000-sarja Kuivaava pesukone

Uusi DualSense-teknologiaa käyttävä kuivaava pesukone mukauttaa lämpötilan ja rummun liikkeen erilaisten kuitujen tarpeiden mukaisiksi ja säätää ohjelman täyttömäärän mukaan. Kaikkien pyykkien hellävarainen pesu, kuivaus ja suojaus yhdellä kertaa, oli kysee...

AEG - Kuivaava pesukone - L7WDB861G
7000-sarja Kuivaava pesukone

Uusi DualSense-teknologiaa käyttävä kuivaava pesukone mukauttaa lämpötilan ja rummun liikkeen erilaisten kuitujen tarpeiden mukaisiksi ja säätää ohjelman täyttömäärän mukaan. Kaikkien pyykkien hellävarainen pesu, kuivaus ja suojaus yhdellä kertaa, oli kysee...

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi AEG -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi.

Rekisteröi tuotteesi