Tuotetiedot

Uusi DualSense-tekniikkaa käyttävä kuivaava Kombi-pesukone mukauttaa lämpötilan ja rummun liikkeen erilaisiin tekstiileihin ja säätää ohjelman täyttömäärän mukaan. Kaikkien pyykkien hellävarainen pesu, kuivaus ja suojaus yhdellä kertaa, olivat kyseessä sitten takit tai pehmeät puserot.

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Kuivaava pesukone - L7WEG963E2

Tekstiilien tehokkaaseen suojaamiseen

Uusi DualSense-teknologiaa käyttävä kuivaava pesukone mukauttaa lämpötilan ja rummun liikkeen erilaisten kuitujen tarpeiden mukaisiksi ja säätää ohjelman täyttömäärän mukaan. Kaikkien pyykkien hellävarainen pesu, kuivaus ja suojaus yhdellä kertaa, oli kyseessä sitten takit tai pehmeät puserot.

AEG - Kuivaava pesukone - L7WEG963E2

Hellävaraista huolenpitoa kahdella teknologialla

DualSense-teknologiamme räätälöi lämpötilan ja rummun liikkeet sekä muokkaa ohjelmat kankaiden mukaan. Matalamman lämpötilan ja hienosäädettyjen liikkeiden ansiosta kaikki herkimmistä materiaaleista ulkoiluvaatteisiin voidaan pestä ja kuivata alusta loppuun. Woolmark Blue -sertifioiuduilla pesu- ja kuivausohjelmilla voit turvallisesti pestä jopa "vain käsinpesu" -merkityt villavaatteet. Omat pesu- ja kuivausohjelmat vedenpitäville ulkovaatteille säilyttävät ja palauttavat niiden säänkestävät ominaisuudet.

AEG - Kuivaava pesukone - L7WEG963E2

Mukauttaa ohjelmat optimaalisten tulosten saavuttamiseksi

ProSense®-teknologia säätää pesu- ja kuivausajat automaattisesti täyttömäärän mukaan. Mahdollistaa kätevät ja taloudelliset ohjelmat – säästäen aikaa, energiaa ja vettä – oli täyttömäärä suuri tai pieni.

AEG - Kuivaava pesukone - L7WEG963E2

Valmiina puettavaksi yhdessä tunnissa

60 minuutin NonStop-ohjelma pesee ja kuivaa pienet pyykkimäärät nopeasti tunnissa. Käyttövalmiit pyykit aina tarvittaessa. Kätevin pyykinhoitoratkaisu – ilman kompromisseja.

AEG - Kuivaava pesukone - L7WEG963E2

Ensiluokkaista joustavuutta päivittäiseen pesuun

Wash & Dry -tilapainikkeella voit valita yhden kattavan pesu- ja kuivausohjelma niin, että koko pyykinpesu hoituu yhdellä kertaa. Voit myös valita erilliset pesu- ja kuivausohjelmat tarpeidesi mukaisesti. Tämä ensiluokkainen kuivaava pesukone tarjoaa erinomaista joustavuutta.

AEG - Kuivaava pesukone - L7WEG963E2

Vähennä silityksen tarvetta höyryn avulla

Höyryohjelma pehmentää vaatteiden kuituja vähentäen ryppyisyyttä ja samalla silityksen tarvetta. Vaatteet näyttävät ja tuntuvat paremmilta pidempään. Mahdollisuus raikastaa vaatteet nopeasti ilman turhaa altistamista lämmölle ja kulutukselle.

Tarvikkeet

Arvostelut

Kirjoita arvostelu - Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai voidaksesi kirjoittaa arvostelun

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.

Hyväksyn käyttöehdot

Uusimmat

Uusimmat

Hyödyllisin

Korkein arvosana

Alhaisin arvosana

5
JussiK 18 huhtikuuta 2022

Hiljainen, pesee ja kuivaa hyvin

Laadukas kone, tekee työnsä. Pesee ja kuivaa pienen perheen pyykit ilman omgelmia ja on hiljainen kone.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  5
 • JussiK suosittelee tätä tuotetta

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  5
 • JussiK suosittelee tätä tuotetta
4
Lappilainen 06 huhtikuuta 2022

Pesuainelaatikon muotoilu/ohjelmien pituus

Ostin pesukoneen kuukausi sitten.
Yleisesti katsoen sanoisin, että kone on hyvä, pesee perusteellisesti ja kuivaa kyllä hyvin, vain pieniä fiboja on muotoilussa ja ohjelmissa:
muotoilussa on se huono puoli, että ne pesuainelaatikot, varsinkin valkopesulaatikko on liian kapea pulverille, koska sinne joutuu laittamaan pulveria, niin se mene joka kerta yli laitojen eli lattialle, niin kapeaa annostelulusikkaa ei olekaan, etteikö pulveria pääsisi karkaamaan. Hienopesulaatikko on OK, koska pesuaine on juoksevaa ja sen voi paremmin annostella.
Ja ne laatikot olisivat mielestäni hyvä olla vähän jämäkämmät, muovi on minun mielestä liian ohut, koska kaikki muu koneessa on niin jämäkkää!
Ja huuhteluainelaatikkoon jää aina jämiä huuhteluaineesta pesuohjelman jälkeen, mikä ei ole hyvä, koska se alkaa nopeasti kuumassa kylppärissä homehtumaan, eli joudun ottamaan koko laatikkosysteemin pois ja huuhtelemaan sen käsin.
Hyvä puoli puhdistuksen kannalta on tietenkin se, että ne laatikot saadaan vedettyä kokonaan ulos! Se oli mm. minun ykkös kriteeri, miksi ostin tuon koneen.
Toinen asia on mielestäni se, että ohjelmat ovat liian pitkiä, eli vaikka laitan ohjelman lyhennyksen päälle (60 asteelle /puuvillalle), kone jauhaa silti yli kaksi tuntia, mikä on aivan liian pitkä aika. Energiaa menee vaan hukkaan.
Muuten kaikki tähän menessä OK!
AEG on saksalainen laatutuote!

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnot
  4
 • Laatu
  5
 • Lappilainen suosittelee tätä tuotetta
 • Muotoilu
  3
 • Toiminnot
  4
 • Laatu
  5
 • Lappilainen suosittelee tätä tuotetta

Muut tuotteet

AEG - Kuivaava pesukone - L7WBL962E2
7000 DualSense 9 kg

Uusi DualSense-teknologiaa käyttävä kuivaava pesukone mukauttaa lämpötilan ja rummun liikkeen erilaisten kuitujen tarpeiden mukaisiksi ja säätää ohjelman täyttömäärän mukaan. Kaikkien pyykkien hellävarainen pesu, kuivaus ja suojaus yhdellä kertaa, oli kysee...

AEG - Kuivaava pesukone - L8WBM163C2
8000 ÖkoMix 10 kg

AEG:n 8000-sarjan kuivaavat pesukoneet hyödyntävät ÖKOMix-teknologiaa: ainutlaatuista veden ja pesuaineen esisekoitusjärjestelmää. Ne pesevät ja kuivaavat vaatteesi ensiluokkaisen hellävaraisesti yhdellä kertaa.

AEG - Kuivaava pesukone - L9WSC167A2
9000 SensiDry 10 kg

SensiDry®-tekniikkaa käyttävä ÖKOKombi mukauttaa järjestelmän erilaisia tekstiileitä varten, oli kyseessä sitten silkki-, villa- tai ulkoiluvaatteet. Sen lämpöpumpputekniikka säätää lämpötilaa ja rummun liikkeitä tasaisia pesu- ja kuivaustuloksia varten. Mi...

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa