Tuotetiedot

8000 PowerCare -pesukone esisekoittaa pesuaineen veteen ja jakaa sen tasaisesti vaatteiden sekaan, jolloin pesutulos on huomattavasti parempi. Aktivoimalla pesuaineen jo 30°:ssa, saat ylivoimaisen pesutuloksen alle tunnissa.

Tärkeimmät ominaisuudet

YLIVOIMAINEN PESU JA TÄYDELLINEN KUIVAUS

8000 PowerCare -pesukone esisekoittaa pesuaineen veteen ja jakaa sen tasaisesti vaatteiden sekaan, jolloin pesutulos on huomattavasti parempi. Aktivoimalla pesuaineen jo 30°:ssa, saat ylivoimaisen pesutuloksen alle tunnissa.

POWERCLEAN. TÄYDELLINEN TAHRANPOISTO MYÖS MATALISSA LÄMPÖTILOISSA*

PowerClean -esisekoittamalla pesuaine veteen päästään vaatteiden jokaisen kuituun, näin saadaan todistetusti täydellinen tahranpoisto alle tunnissa.* Ohjelma säätää myös kuivausajan täyttömäärän mukaan.

* Ulkoisen testauksen mukaan 59 minuutin PowerClean-ohjelma poistaa 50 yleisintä kotioloissa syntyvää tahraa sataprosenttisesti 4 kg:n täyttömäärällä ja 30 °C:n pesulämpötilassa.

SPECIALCARE WASH-TO-DRY. MUKAUTETUT OHJELMAT VILLALLE JA HERKILLE TEKSTIILEILLE

SpecialCare Wash-to-Dry mukautuu jokaisen tekstiilin mukaan, ja takaa hellävaraisen mutta tehokkaan pesun. Tämä Woolmark Blue -sertifioitu kone pesee ja kuivaa myös hellävaraista hoitoa kaipaavat tekstiilit, sekä palauttaa ulkoiluvaatteiden vettä hylkivän pinnoitteen.

YHDISTÄ JA HALLITSE PYYKINPESUA HELPOSTI MY AEG CARE -SOVELLUKSELLA

Sovelluksella voit käynnistää mukautettuja ohjelmia etänä, saada suosituksia omille vaatteille sopivista pesuohjelmista sekä nähdä, milloin pesuohjelma on valmis.

RAIKASTA VAATTEET* JA VÄHENNÄ RYPPYJÄ STEAMREFRESH-OHJELMALLA

Steam Refresh poistaa hajut* ja rypy 25 minuutissa - myös vaatteista jotka vaativat hellävaraista käsittelyä. Mikäli haluat vielä raikkaamman tuntuman voit lisätä aromaattisen höyrytuoksun.

*Ulkoinen testi osoitti, että SteamRefresh-ohjelma poistaa tupakanhajun.

PROSENSE® SÄÄTÄÄ PESUAJAN JA ENERGIANKULUTUKSEN PYYKKIMÄÄRÄN MUKAAN

ProSense®pesukone säätää pesuajan ja energiankulutuksen automaattisesti pyykkimäärän mukaan. Varmistaen että vaatteet pestään vain tarvittavan ajan, jotta väri ja muoto sailyy mahdollisimman pitkään.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä