Tuotetiedot

7000 ProSteam® Washer Dryer on 3-in-1-pesukone, joka tehostaa pyykinpesuprosessia puolestasi pesu-, kuivaus- ja höyryohjelmilla. Höyryohjelma käyttää 96 % vähemmän vettä*, ja on hellävarainen vaatteille.

Tärkeimmät ominaisuudet

HÖYRYOHJELMA KÄYTTÄÄ 96 % VÄHEMMÄN VETTÄ*

7000 ProSteam® Washer Dryer on 3-in-1-pesukone, joka tehostaa pyykinpesuprosessia puolestasi pesu-, kuivaus- ja höyryohjelmilla. Höyryohjelma käyttää 96 % vähemmän vettä*, ja on hellävarainen vaatteille.

*Sisäinen testi, jossa verrattiin höyryohjelmalla pestyä 1 kg pyykkimäärää hienopesuohjelmalla pestyyn 1 kg pyykkimäärää.

RAIKASTA VAATTEET* JA VÄHENNÄ RYPPYJÄ STEAMREFRESH-OHJELMALLA

Steam Refresh poistaa hajut* ja rypy 25 minuutissa - myös vaatteista jotka vaativat hellävaraista käsittelyä. Mikäli haluat vielä raikkaamman tuntuman voit lisätä aromaattisen höyrytuoksun.

*Ulkoinen testi osoitti, että SteamRefresh-ohjelma poistaa tupakanhajun.

SPECIALCARE WASH-TO-DRY. MUKAUTETUT OHJELMAT VILLALLE JA HERKILLE TEKSTIILEILLE

SpecialCare Wash-to-Dry mukautuu jokaisen tekstiilin mukaan, ja takaa hellävaraisen mutta tehokkaan pesun. Tämä Woolmark Blue -sertifioitu kone pesee ja kuivaa myös hellävaraista hoitoa kaipaavat tekstiilit, sekä palauttaa ulkoiluvaatteiden vettä hylkivän pinnoitteen.

PROSENSE® SÄÄTÄÄ PESUAJAN JA ENERGIANKULUTUKSEN PYYKKIMÄÄRÄN MUKAAN

ProSense®pesukone säätää pesuajan ja energiankulutuksen automaattisesti pyykkimäärän mukaan. Varmistaen että vaatteet pestään vain tarvittavan ajan, jotta väri ja muoto sailyy mahdollisimman pitkään.

20 MINUUTIN PIKAPESU JA 60 MINUUTIN KUIVATUS - HELPOTTAA ARKEA

20 minuutin pikapesussa ja 60 minuutin kuivatuksella voit pestä ja kuivata 1 kg:n sekapyykit kerralla. Voit myös valita pelkän pesuohjelman, jolloin saat puhtaat vaatteet jo 20 minuutissa. Nopea ja kätevä pesu kiireisille ihmisille.

Hiljainen kuivaava pesukone ei häiritse muita puuhiasi.

Pesukoneen alhaisen äänitason ansiosta pyykinpesu ei häiritse muita puuhiasi. Pesukone ei häiritse ruoanlaittoa, keskustelua tai ruokailua, vaikka se olisi asennettu keittiöön. Voit nauttia jokapäiväisistä puuhistasi täydessä rauhassa samalla kun peset pyykkiä.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä