Tuotetiedot

Clean & Care 3in1. Kalkinpoistoaine, rasvapoistoaine ja desinfioitiaine astian- ja pyykinpesukoneille yhdessä pussissa. Poistaa kalkkisaostumia, rasvaa ja hajuja jättäen raikkaan ja puhtaan koneen. Sisältää 12 x 50 gr pusseja.

Tärkeimmät ominaisuudet

Pidä huolta laitteidesi ihanteellisesta suorituskyvystä

Haluamme auttaa sinua pitämään huolta laitteidesi ihanteellisesta suorituskyvystä. Siksi suosittelemme Clean & Care 3 in 1 -tuotetta. Rasvaa ja kalkkia poistamalla se tarjoaa tehokasta kalkinpoistoa ja pitää astianpesukoneesi ja pyykinpesukoneesi puhtaina.

Clean & Care 3 in 1 – poistaa kalkin ja rasvan sekä puhdistaa

Vaivatonta kunnossapitoa. Clean & Care 3 in 1 poistaa kalkkia ja rasvaa, samalla kun puhdistaa putket ja laitteen sisäosat. Käytä kerran kuussa pyykinpesukoneen ja astianpesukoneen ihanteellisen suorituskyvyn ylläpitämiseen

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa