Tuotetiedot

AEG tärinänvaimennustassut pyykinpesukoneille, kuivausrummuille ja kuivaaville pesukoneille. Vähentävät melua ja tärinää, sekä suojaavat lattiaa naarmuilta ja hankaukselta pitämällä laitteet paremmin paikallaan. Mitat: Ø 45 mm / Kork: 6 mm. Sisältää 1 x 4 tassun setti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Hiljainen ja hellävarainen pesu

Pese pyykki vähemmällä melulla, tärinällä tai epävakaisuudella tärinänestopehmusteiden ansiosta. Neliosainen ja neutraalin värinen setti on helppo kiinnittää koneisiin, mikä auttaa parantamaan vakautta ja pienentämään koneesta lähtevää ääntä.

Hiljainen ja vakaa. Tärinänestopehmusteet pesukoneille.

Neljän kappaleen tärinänestopehmustesarja on helppo kiinnittää pesukoneeseen, jolloin pesukonetta on vakaampaa, turvallisempaa ja hiljaisempaa käyttää. Neutraalin väriset pehmusteet suojaa myös latttiaa huomaamattomasti.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa