Tuotetiedot

MultiSwitch-laatikko on lämpötilaltaan muunneltava tila, jonka lämpötilan voit säätää +7°C:sta -18°C:een. Eli tarvitsetpa sitten jäähdyttämistä tai pakastamista, tässä laatikossa saat joustavasti aina juuri oikeat säilytysolosuhteet.

Tärkeimmät ominaisuudet

Jäähdytä tai pakasta. Sinä päätät.

MultiSwitch-laatikko on lämpötilaltaan muunneltava tila, jonka lämpötilan voit säätää +7°C:sta -18°C:een. Eli tarvitsetpa sitten jäähdyttämistä tai pakastamista, tässä laatikossa saat joustavasti aina juuri oikeat säilytysolosuhteet.

Aina tilanteen herrana My AEG Kitchen -sovelluksella

Voit ohjata kylmälaitettasi vaivattomasti puhelimellasi My AEG Kitchen -sovelluksen kautta. Kaapin toimintojen ja asetusten muokkaamisen lisäksi sovellus ilmoittaa auki jääneestä ovesta sekä tarjoaa ylläpitovinkkejä, jotka auttavat pitämään jääkaapin toimintakyvyn huipputasolla.

AEG - Side by side -jääpakastinkaappi - RMB954F9VX

Jokaiseen makuun mukautuva CustomFlex®

Tuoreiden ja herkullisten aterioiden valmistaminen on helpompaa, kun kaikki tuoreet ainekset ovat käden ulottuvillasi. CustomFlex® mahdollistaa jääkaapin säilytystilan mukauttamisen oman makusi mukaan. Lokerot voidaan järjestää nopeasti ja helposti säilytystilan maksimoimiseksi. Vaihtuviin tarpeisiisi mukautuva jääkaappi.

Huurtumaton TwinTech®. Estää ruokien kuivumisen

Huurtumaton TwinTech®-jääpakastin auttaa säilyttämään ainesten aromit. TwinTechin erilliset jäähdytysjärjestelmät jääkaapille ja pakastimelle säilyttävät elintarvikkeet tavanomaisia huurtumattomia järjestelmiä paremmin. Jääkaapin optimaalisen kosteuden ansiosta elintarvikkeiden massasta haihtuu jopa 60% vähemmän ja ainekset säilyvät mehukkaampina.

Kehittynyttä ravinteiden säilyttämistä UltraFresh+:lla.

Säilytä tuoreiden hedelmiesi ja vihannestesi ravinteet ja värit. Tämän matalatilalaatikon tiivistekalvo säilyttää optimaalisen kosteustason ja poistaa kaiken ylimääräisen kosteuden. Erillinen suodatin estää liian varhaisen hapettumisen. Vivahteikkaan värikkäät vihannekset säilyvät jopa 40% parempina. Nauti hedelmistäsi ja vihanneksistasi ravinteikkaina ja maukkaina.

AEG - Side by side -jääpakastinkaappi - RMB954F9VX

MultiFlow takaa tasaisen lämpötilan

MultiFlow suojelee elintarvikkeiden laatua säilyttämällä tasaisen lämpötilan sekä kosteuden kaikkialla jääkaapissa. Useat ilmakanavat mahdollistavat tehokkaan kylmän ilman kierron kaikkialla laitteessa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEGiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyAEGiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Man folding towels