Tuotetiedot

Suojaa ruoan laatua ja vähentää jätettä tarjoamalla vakaan, tasaisen lämpötilan ja kosteuden koko jääkaapissa. Korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu Cooling 360° tarjoaa 30 % paremman lämpötilan jakautumisen joka hyllyllä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Voi auttaa vähentämään ruokahävikkiä 28 %*

8000 Cooling 360° -jääkaappipakastimessa on useita ilma-aukkoja tasaisen viilennyksen varmistamiseksi. Näin se auttaa suojaamaan kaikilla hyllyillä olevia ruokia ja voi auttaa vähentämään ruokahävikkiä 28 %*. Ruostumaton teräs varmistaa tyylikkään ilmeen keittiöön.

*500 ColdSense -jääkaappiin verrattuna. Perustuu ulkoisiin testeihin, joissa tutkittiin pehmeiden juustojen ja paistetun kinkun säilyvyyttä eri hyllyillä. Tulokset saattaa vaihdella ruokien mukaan. Arvioitu ruokahävikin väheneminen perustuu vain laitteen suorituskykyyn, ei käyttäjän toimintaan.

Uuden aikakauden innovaatio. Kierrätysmuovista valmistettu jääkaappipakastin*

Jäähdytyksen uusi aika on koittanut. Esittelemme jääkaappipakastimen, jonka sisäosat on valmistettu 70 % kierrätysmuovista. Vanhojen jääkaappien muovia käytetään nyt uusien jääkaappien valmistukseen.

GreenZone+-teknologia säilyttää jopa 95 % vitamiineista.*

GreenZone+-vetolaatikko poistaa liiallisen kosteuden ja säilyttää vihanneksille ihanteellisen kosteustason. Kun kosteus pysyy juuri oikealla tasolla, hedelmissä ja vihanneksissa on 11 päivän jälkeen jäljellä jopa 95 % niiden sisältämistä vitamiineista.*

*Vitamiinien säilyvyys perustuu ulkoisen testin tuloksiin. Testissä tarkkailtiin C-vitamiinin säilymistä mustikoissa, joita säilytettiin GreenZone+-vetolaatikossa 11 päivän ajan.

TwinTech® No Frost Plus. Säilyyttää maut vakaan lämpötilan ansiosta

TwinTech® No Frost Plus säilyttää ruoan kosteuden jääkaapin ja pakastimen omien viilennysjärjestelmien ansiosta. Lämpötila on yli neljä kertaa tavallista vakaampi* ja energiankulutus jopa 9 %** pienempi elintarvikkeiden tarkkaan säilytykseen.

* Lämpötilan vaihtelu 0,05 asteen sisällä verrattuna vakiomalliseen TwinTech-laitteeseen, jossa on yhdistetty kaksi höyrystintä sarjassa **Verrattuna samankaltaiseen teknologiaan kahdella höyrystimellä (TwinTech)

ExtraChill-laatikko herkullisille leikkeleille ja juustoille

ExtraChill -laatikossa säilytät leikkeleiden ja juustojen korkean laadun, maun ja tuoreuden. Laatikossa on muita jääkaapin osia alhaisempi lämpötila ja jatkuva kylmä ilman kierto.

Vähemmän elintarvikejätettä 30 % paremman lämpötilan jakautumisen ansiosta*

Suojaa ruoan laatua ja vähentää jätettä tarjoamalla vakaan, tasaisen lämpötilan ja kosteuden koko jääkaapissa. Korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu Cooling 360° tarjoaa 30 % paremman lämpötilan jakautumisen joka hyllyllä.

*Verrattuna omaan tuotteeseen, jossa on syklihallinta, sisäisen testin mukaan

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä