Tuotetiedot

8000 Cooling 360°- toiminto suojaa elintarvikkeet, varmistaa tasaisen kylmän ilman kierron tarkkaan sijoitettujen tuuletusaukkojen avulla ja säilyttää ruoat täydellisinä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Vähemmän ruokahävikkiä 30 % paremman lämpötilan jakautumisen ansiosta*

8000 Cooling 360° -jääkaappipakastin suojaa ruokaa 30 % paremmalla lämpötilan jakautumisella joka hyllyllä. Useat ilmakanavat jäähdyttävät luotettavasti ja ruostumaton teräs luo elegantin ja huipputyylikkään muotoilun keittiöön.

*Verrattuna omaan tuotteeseen, jossa on syklihallinta, sisäisen testin mukaan

AEG - Integroitava jääkaappipakastin - SCE818E8MS

Vähemmän elintarvikejätettä 30 % paremman lämpötilan jakautumisen ansiosta*

Suojaa ruoan laatua ja vähentää jätettä tarjoamalla vakaan, tasaisen lämpötilan ja kosteuden koko jääkaapissa. Korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu Cooling 360° tarjoaa 30 % paremman lämpötilan jakautumisen joka hyllyllä.

*Verrattuna omaan tuotteeseen, jossa on syklihallinta, sisäisen testin mukaan

AEG - Integroitava jääkaappipakastin - SCE818E8MS

Jopa 95 % vitamiineista tallella 11 päivän kuluttua*

GreenZone-säilytyslaatikko poistaa liiallisen kosteuden mutta pitää vihannekset mehevinä. Näin jopa 95 % vitamiineista säilyy 11 päivän ajan, kun tuotteiden säilytystilan ilmankosteus on oikea.*

*Vitamiinien säilyvyyttä koskevat tiedot perustuvat GreenZone-osiossa olleiden mustikoiden ulkoiseen C-vitamiinin säilyvyystestiin, joka suoritettiin 11 päivää kestäneen säilytyksen jälkeen.

Ruoka säilyy 60 % mehukkaampana ja kosteampana TwinTech-teknologian avulla.*

TwinTech® No Frost -tekniikan ansiosta pakastinta ei tarvitse milloinkaan sulattaa. Kaksoisjäähdytysjärjestelmä säilyttää ruoan 60 % mehukkaampana kuin yhden haihduttimen jääkaapit.* Koska järjestelmä ei käytä kuivaa pakastimen ilmaa, ilmankosteus säilyy ihanteellisena eikä ruoka kuivu.

*Sisäinen testi käyttäen TwinTech-teknologiaa, jossa sovelletaan yhdeksän päivän säilytyksen jälkeistä kosteustasoa mittaavaa sisäistä testimenetelmää verrattuna valmistajan omaan yhdellä haihduttimella varustettuun tuotteeseen.

ExtraChill-laatikko herkullisille leikkeleille ja juustoille

Hidasta suosikkijuustojesi ja -leikkeleidesi vanhentumista säilyttämällä ne ExtraChill-laatikossa. Tämän laatikon lämpötila on aina matalampi kuin muualla jääkaapissa.

AEG - Integroitava jääkaappipakastin - SCE818E8MS

Kymmenen vuoden takuu kompressorille.

Kompressorin kymmenen vuoden takuu kattaa kustannukset itse kompressorin osalta.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEGiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyAEGiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Man folding towels