Tuotetiedot

MultiChill 0°C tarjoaa joustavuutta, auttaa ruoan valmistuksessa ja suojaa ruoan laatua. Sen avulla onnistuu taikinan nostatus, sulatus, marinointi sekä tähteiden säilyttäminen. Nauti herkullisesta mausta ja vähemmästä ruokahävikistä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Monikäyttöinen Multichill 0°C -laatikko

Multichill 0°C -laatikon lämpötilaa on mahdollista säätää, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun erilaisten ruokien säilyttämiseen

Monikäyttöinen Multichill 0°C -laatikko

Multichill 0°C -laatikon lämpötilaa on mahdollista säätää, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun erilaisten ruokien säilyttämiseen

Ruoanlaitto alkaa jääkaapissa

AEG -sovelluksella voi säätää MultiChill°C -laatikon lämpötilaa tarpeen mukaan, olipa kyse sitten lihan tai kalan marinoinnista, ruokajäämien säilyttämisestä tai taikinan kohottamisesta yön yli.

Uuden aikakauden innovaatio. Kierrätysmuovista valmistettu jääkaappipakastin*

Jäähdytyksen uusi aika on koittanut. Esittelemme jääkaappipakastimen, jonka sisäosat on valmistettu 70 % kierrätysmuovista. Vanhojen jääkaappien muovia käytetään nyt uusien jääkaappien valmistukseen. Kiertotaloudella vähemmän jätettä.

GreenZone+-teknologia säilyttää jopa 95 % vitamiineista.*

GreenZone+-vetolaatikko poistaa liiallisen kosteuden ja säilyttää vihanneksille ihanteellisen kosteustason. Kun kosteus pysyy juuri oikealla tasolla, hedelmissä ja vihanneksissa on 11 päivän jälkeen jäljellä jopa 95 % niiden sisältämistä vitamiineista.*

*Vitamiinien säilyvyys perustuu ulkoisen testin tuloksiin. Testissä tarkkailtiin C-vitamiinin säilymistä mustikoissa, joita säilytettiin GreenZone+-vetolaatikossa 11 päivän ajan.

Pakastintila muuntuu jääkaapiksi. Lisää joustavuutta

Voit asettaa pakastimen 4 °C:seen laajentaaksesi jääkaappia tai säilyttää lämpötilan tavanomaisena –15 °C:n ja –24 °C:n välillä.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä