Tuotetiedot

7000 GreenZone+ -jääkaappipakastimessa on tiivistetty lokero, joka säilyttää ihanteellisen kosteustason ja siten ehkäisee ruoan pilaantumisen. Näin jäljellä on jopa 95 % vitamiineista – suojaamalla tuotteita juuri sopivassa kosteustasossa.*

Tärkeimmät ominaisuudet

Säilytä 95 % vitamiineista GreenZone+ -teknologian avulla.*

7000 GreenZone+ -jääkaappipakastimessa on tiivistetty lokero, joka säilyttää ihanteellisen kosteustason ja siten ehkäisee ruoan pilaantumisen. Näin jäljellä on jopa 95 % vitamiineista – suojaamalla tuotteita juuri sopivassa kosteustasossa.*

*Vitamiinien säilyvyyttä on mitattu ulkoisella testillä, jossa tarkkailtiin C-vitamiinin säilymistä mustikoissa, joita säilytettiin GreenZone+ -lokerossa 11 päivän ajan.

GreenZone+-teknologia säilyttää jopa 95 % vitamiineista.*

GreenZone+-vetolaatikko poistaa liiallisen kosteuden ja säilyttää vihanneksille ihanteellisen kosteustason. Kun kosteus pysyy juuri oikealla tasolla, hedelmissä ja vihanneksissa on 11 päivän jälkeen jäljellä jopa 95 % niiden sisältämistä vitamiineista.*

*Vitamiinien säilyvyys perustuu ulkoisen testin tuloksiin. Testissä tarkkailtiin C-vitamiinin säilymistä mustikoissa, joita säilytettiin GreenZone+-vetolaatikossa 11 päivän ajan.

Uuden aikakauden innovaatio. Kierrätysmuovista valmistettu jääkaappipakastin*

Jäähdytyksen uusi aika on koittanut. Esittelemme jääkaappipakastimen, jonka sisäosat on valmistettu 70 % kierrätysmuovista. Vanhojen jääkaappien muovia käytetään nyt uusien jääkaappien valmistukseen. Kiertotaloudella vähemmän jätettä.

45 % enemmän säilytystilaa *

MaxiSpacessa on 45 % enemmän säilytystilaa perinteisiin jääkaappipakastimiin verrattuna* Se on perinteisiä jääkaappeja korkeampii ja leveämpi ja tarjoaa enemmän säilytystilaa.

*Verrattuna valmistajan vakiokokoiseen jääkaappipakastimeen

Ruoka säilyy 60 % mehukkaampana ja kosteampana TwinTech-teknologian avulla.*

TwinTech® No Frost -tekniikan ansiosta pakastinta ei tarvitse milloinkaan sulattaa. Kaksoisjäähdytysjärjestelmä säilyttää ruoan 60 % mehukkaampana kuin yhden haihduttimen jääkaapit.* Koska järjestelmä ei käytä kuivaa pakastimen ilmaa, ilmankosteus säilyy ihanteellisena eikä ruoka kuivu.

*Sisäinen testi käyttäen TwinTech-teknologiaa, jossa sovelletaan yhdeksän päivän säilytyksen jälkeistä kosteustasoa mittaavaa sisäistä testimenetelmää verrattuna valmistajan omaan yhdellä haihduttimella varustettuun tuotteeseen.

Hallitse laitetta AEG-sovelluksella

Hallitse jääkaappia älylaitteellasi. Sovellus ilmoittaa auki jääneestä ovesta ja tarjoaa huoltovinkkejä, joiden avulla jääkaappisi suorituskyky pysyy parhaimmillaan. Opi missä ja miten elintarvikkeita on paras säilyttää ruoan laadun ylläpitämiseksi.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä