Tuotetiedot

Kalusteisiin asennettava tyhjiöpakkauslaatikko, Kosketusohjaus, Toiminnot: Marinointi/Imeytys, Tyhiöpakkaus max. teho, Tyhiöpakkaus keskiteho, Tyhiöpakkaus min. teho, Sinetöimisaika. Tyhjiökammion tilavuus: 8 l, Tyhjiöpumpun teho: 3 m³/h, Asennusmitat: 141x560x550 mm, Väri: Musta/ruostumaton teräs

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Integrated Vacuum Sealer - KDK911423M

Tyhjiöpakkaa ainesosat korkealuokkaisia tuloksia varten

Tyhjiöpakkauslaitteen avulla voit käyttää ammattilaisten SousVide-kypsennystapaa kotona ja säilyttää ruokien maut, kosteuden sekä ravintoarvot.

AEG - Integrated Vacuum Sealer - KDK911423M

Korkealuokkaiset tulokset takuuvarmasti - jopa etukäteen valmistettujen aterioiden kohdalla

Valmistele ja sinetöi ainesosat ateriaasi, kun se parhaiten sopii sinulle. Voit olla varma, että raikkaus ja maut säilyvät täydellisesti käyttöön saakka.

Säilytä ruokien parhaimmat maut ja koostumukset

Säilytä aineksien kosteus ja vahvista niiden aromeja sinetöimällä ruoka tyhjiöpakkauslaitteella ja sen jälkeen kypsennettäessä SousVide-uunilla.

AEG - Integrated Vacuum Sealer - KDK911423M

Koska hienoimmat ainekset ansaitsevat parhaimman säilytystavan

Säilytä aineksien tuoreus jopa kolme kertaa pitempään kuin jääkaappisäilytyksessä sinetöimällä ne tyhjiöön ammattilaiskokkien tavoin.

AEG - Integrated Vacuum Sealer - KDK911423M

Enemmän makua, nopeammin

Luo aitoja ja eksoottisia makukokemuksia huomattavasti perinteistä marinointia nopeammin. Lisää ruoka-ainekset ja mausteet tyhjiöpakkauslaitteeseen, sulje kansi ja paina painiketta. Tämä tekniikka on laskettu tarkoin huomattavasti lyhyempiä marinointiaikoja varten, jotta voisit luoda herkullisia aterioita ja voimakkaita makukokemuksia – huippunopeasti.

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu - Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään voidaksesi kirjoittaa arvostelun

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.

Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

5

Loistava!

arvostellut Cyn0194 17 syyskuuta 2021 Käännetty kielestä espanjasta

Rakastan sitä, halusin todella sellaisen, ja pitkän etsinnän ja vertailun jälkeen päätin lopulta tämän merkin ja epäilemättä en ole ollenkaan pahoillani.
Hinta laatu 10

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  4
 • Toiminnot
  4
 • Laatu
  5
 • Cyn0194 suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
3

Se on loistava tuote, kunnes sinulla on ongelma

arvostellut Ermintrude 02 heinäkuuta 2021 Käännetty kielestä englannista

Tämä oli yllätysosto, koska näin sen erinomaisella hinnalla ja olin ollut jonkin aikaa kammion tyhjiötiivisteen jälkeen.

Tuote sopii sinne, missä tavallinen 60 cm: n keittiölaatikko sopii, joten se voi helposti vaihtaa laatikon. Se näyttää olevan korkealaatuista ja laatikossa ja kannessa on mukava paino.

Kun se toimitettiin ensimmäisen kerran, koska se näytti olleen väärin käsitelty, huono varas oli öljyvuoto suurella laatikon alueella ja asennuksen ja kunnostuksen jälkeen vilkkuu kaksi valoa, jotka osoittavat öljynvaihdon joka kerta, kun se kytketään päälle.

Dokumentoimaton käsikirjasta Löysin, että jos odotat ensimmäistä äänimerkkiä kahden vilkkuvan valon jälkeen, jos painat molempia vilkkuvia valoja, kone siirtyy kunnostukseen ja 15 minuutin kuluttua sen valmistumisesta voit käyttää tiivistettä. Kun otin yhteyttä AEG: hen, insinöörin saaminen kesti kauan (luulen, että heidän täytyi kouluttaa joku). Noin kuukauden kuluttua, jolloin hän ei saanut öljyä, toimitettiin korvaava kone ja se toimi siitä lähtien täydellisesti. Oletin, että ongelmat johtuivat siitä, että tuote oli niin uusi.

Kone on niin hyödyllinen ja olen käyttänyt sitä paljon odotettua enemmän. Odotetun käytön lisäksi se mahdollisti myös sen, että voin ostaa suuria määriä elintarvikkeita ja sitten pakata ne hyödyllisiin kokoihin. Esimerkiksi. 24 kg jauhoja 2 kg: n pusseihin - loistava säästää rahaa ja lukituksen aikana voisin ostaa kauppakokoja vaikeasti hankittavia asioita ja jakaa naapureiden kanssa jne.

Myös tapa infusoida tai marinoida elintarvikkeita on erittäin hyödyllinen. Ja erissä valmistettavien sous vide -ruokien lämmittäminen pussissa tarkoittaa nopeaa ja helppoa kotiruokaa.

Haluaisin antaa sille 5*, mutta näyttää siltä, että AEG: n tietämys tästä, kun otat yhteyttä tekniseen apuun, ei ole parantunut.

Kone vilkkuu nyt taas pelättyjä öljynvaihtovaloja, eikä internetistä etsimisen jälkeen ole iloa. Myös AEG: lle soittaminen teknistä apua varten ei johda minua mihinkään, koska he lähettävät minut jatkuvasti pieniin laitteisiin, joita se ei ole. Ja en halua insinöörin vierailua, minun tarvitsee vain tietää, miten öljy vaihdetaan.

Vaihto tyhjiöpumppuöljyyn on vakio Maintanence kammion tyhjiötiivisteille, joita suositellaan yleensä 150–300 käyttökerran jälkeen kaupallisille koneille, joten odotan jonkun tietävän, miten se tehdään.

Voin edelleen käyttää kiertotapaa, mutta 15 minuuttia ennen sen käyttöä ei voida hyväksyä, joten vain 3*

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  5
 • Ermintrude suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Vastaus käyttäjältä AEG

Hei Ermintrude,

Kiitos, että osoitit meille yksityiskohtaisen arvostelusi tiivistyslaatikosta. Olemme iloisia kuullessamme, että laitteen toiminnot ovat vastanneet odotuksiasi. Olemme kuitenkin pettyneitä kuullessamme, että tuotteessa on ilmennyt ongelma ja palvelu ei valitettavasti ole saavuttanut odotuksia sen ratkaisemisessa.
Ymmärrämme pettymyksesi ongelmasta ja otamme sinuun yhteyttä tarkistaaksemme ja katsoaksemme, kuinka voimme parhaiten auttaa.
Sillä välin suosittelemme, että tutustut käyttöoppaassa olevaan ”Kunnostusjaksoon” (sivu 11 - osa 6.5) ja katsotaan, voiko tämä auttaa tässä tapauksessa.
Kiitos kärsivällisyydestäsi.
Ystävällisin terveisin

5

hyvä

arvostellut EvaT 29 marraskuuta 2020 Käännetty kielestä tšekistä

Keittiötä kunnostettaessa valitsimme AEG-laitteet. Kun olet käyttänyt sitä jonkin aikaa, olen varma, että emme tehneet virhettä. Tuote suorittaa tehtävänsä yli odotusten.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  3
 • EvaT suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text
5

Loistava valinta

arvostellut Ilona 22 marraskuuta 2020 Käännetty kielestä tšekistä

Olen iloinen siitä, etten säästänyt ja antanut itseni suostutella ostamaan.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  3
 • Ilona suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Muut tuotteet

AEG - Integrated Vacuum Sealer - KDE911423M
Tyhjiöpakkauslaite

Kalusteisiin asennettava tyhjiöpakkauslaatikko, Kosketusohjaus, Toiminnot: Marinointi/Imeytys, Tyhiöpakkaus max. teho, Tyhiöpakkaus keskiteho, Tyhiöpakkaus min. teho, Sinetöimisaika. Tyhjiökammion tilavuus: 6 l, Tyhjiöpumpun teho: 4 m³/h, Asennusmitat: 141x...

AEG - Integrated Vacuum Sealer - KDE911423B
Tyhjiöpakkauslaite

Kalusteisiin asennettava tyhjiöpakkauslaatikko, Kosketusohjaus, Toiminnot: Marinointi/Imeytys, Tyhiöpakkaus max. teho, Tyhiöpakkaus keskiteho, Tyhiöpakkaus min. teho, Sinetöimisaika. Tyhjiökammion tilavuus: 8 l, Tyhjiöpumpun teho: 3 m³/h, Asennusmitat: 141x...

AEG - Integrated Vacuum Sealer - KDK911423T AEG Matt Black
Tyhjiöpakkauslaite

Tyhjiöpakkauslaitteen avulla voit käyttää ammattilaisten SousVide-kypsennystapaa kotona ja säilyttää ruokien maut, kosteuden sekä ravintoarvot.

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Ongelma?

Asiakastuki-sivuiltamme löydät lisätietoa ja apua laitteellesi.

Osta vara-osia

Löydä varaosia tuotteillesi nettikaupastamme ja tilaa ne itsellesi.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Monta hyötyä tuotteesi rekisteröinnistä

Rekisteröi AEG -tuotteesi ja saat helposti pääsyn tuotteen käyttöohjeisiin, lisätietoa takuusta ja huolloista, kaikki samassa paikassa. Voit myös tilata uutiskirjeitämme ja saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota tuotteistamme ja kampanjoistamme suoraan sähköpostiisi.

Rekisteröi tuotteesi