Tuotetiedot

AEG Höyryventtiilikannet ComboHob- ja ComboFlex -yhdsitelmätasoihin. Erityisesti suunnitellut kannet ohjaavat höyryn ja käryt tehokkaammin suoraan tuulettimeen. Näin keittiön ilma pysyy puhtaampana jar raikkaampana. Sisältää 2 kantta (1 kpl Ø16-18 cm astioille ja 1 kpl Ø20-24 cm astioille).

Tärkeimmät ominaisuudet

Ohjaa höyryä tehokkaammin suoraan liesituulettimeen

Pataruokien ja keittojen valmistus voi tuottaa huomattavasti höyryä keittiöön. Nyt voit kuitenkin käyttää keittoastioiden päällä höyryaukollisia kansia ja ohjata höyryä tehokkaammin suoraan liesituulettimeen. Keittiön ilman pitäminen raikkaana helpottuu.

Höyryaukolliset kannet ohjaavat höyryä tehokkaammin suoraan liesituulettimeen

Höyryaukollisia kansia on saatavana eri kokoja, joten niitä voi asettaa keittoastian päälle ja ohjata höyryä tehokkaammin suoraan liesituulettimeen. Kansien avulla keittiön ilma on helppo pitää höyryttömänä.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa