Tuotetiedot

AEG pizzakivi-setti kalusteuuneille ja lattialiesille. Paista pizzaa ammattilaisten tapaan kotonasi. Sisältää 3 osaa: pizzakivi, pizzalapio, ja pizzaleikkuri.

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Pizzakivisarja - A9OZPS1

Kotitekoiset pizzat. Ammattilaisen tulokset

talialaisen ruoan valmistaminen ei ole koskaan ollut helpompaa AEG pizzakiven ansiosta. Erittäin kestävästä materiaalista valmistettu pizzakivi mahdollistaa nopean ja tasaisen kuumenemisen täydellisen rapeaa pizzapohjaa varten.

Paista. Leikkaa. Tarjoile. Kaiken kattava sarja

AEG:n pizzasarjan avulla valmista herkullista ruokaa helposti. Kestävä luonnonkivi tarjoaa verrattoman alustan pizzan paistamiseen. Voit siirtää pizzan kivestä puisen pizzalapion avulla. Leikkaa ja tarjoile ruostumattoman teräsleikkurin avulla.

AEG - Pizzakivisarja - A9OZPS1

Kuumenee tasaisesti. Erinomaiset tulokset luotettavasti

Kestävä luonnonkivi kuumenee nopeasti ja tasaisesti. Alusta pizzan täydelliseen ja tasaiseen paistamiseen. Ensiluokkaiset maut ja koostumukset, täytteistä pizzapohjaan.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa