Tuotetiedot

AEG Easy2Clean -pelti kalusteuuneille ja lattialiesille. Innovatiivisen keraamisen tarttumattomann pinnoitteen ansiosta et tarvitse enää leivinpaperia. Ruoanlaittoa helposti yhistettynä helppoon puhdistamiseen. Sisältää 1 kpl. K: 22 mm L: 466 mm S: 385 mm.

Tärkeimmät ominaisuudet

Easy2Clean-leivinpelti – koska puhdistuksen tulisi olla helppoa

Easy2Clean -uunipannu kalusteuuneille ja lattialiesille. Innovatiivisen keraamisen tarttumattomann pinnoitteen ansiosta et tarvitse enää leivinpaperia. Ruoanlaittoa helposti yhdistettynä helppoon puhdistamiseen. Sisältää 1 kpl. K: 40 mm L: 462 mm S: 385 mm.

Easy2Clean -leivinpelti. Ruoanlaittoa omilla ehdoillasi.

Easy2Clean -leivinpellissä on innovatiivinen keraaminen pinnoite, mikä mahdollistaa ruokien asettamisen suoraan pellille ilman leivinpaperia tai öljyä. Lika ei tartu peltiin, joten voit unohtaa pinttyneet ruoanjäämät.

Innovatiivinen Easy2Clean-leivinpelti Helppoa laittaa ruokaa. Helppoa puhdistaa.

Voit unohtaa liottamisen, hankaamisen ja kovat kemikaalit, sillä Easy2Clean -leivinpellin puhdistaminen on lastenleikkiä ILAG®:in XERADUR 2 -pinnoitteen ansiosta. Tarvitset vain märän liinan, lämmintä vettä ja vähän astianpesuainetta ja pelti on taas puhdas.

Easy2Clean -leivinpelti on käyttäjä- ja ympäristöystävällinen.

Kestävän Easy2Clean -leivinpellin keraamisen pinnoitteen sinetöinnissä ei ole käytetty PTFE tai PFOA -yhdisteitä, minkä ansiosta siitä ei haihdu myrkyllisiä kaasuja korkeissa lämpötiloissa. Turvallista ja huoletonta ruoanlaittoa.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa