Tuotetiedot

AEG Easy2Clean -pelti kalusteuuneille ja lattialiesille. Innovatiivisen keraamisen tarttumattomann pinnoitteen ansiosta et tarvitse enää leivinpaperia. Ruoanlaittoa helposti yhistettynä helppoon puhdistamiseen. Sisältää 1 kpl. K: 22 mm L: 466 mm S: 385 mm.

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Leivinpelti - A9OOAF11

Easy2Clean-leivinpelti – koska puhdistuksen tulisi olla helppoa

Easy2Clean -uunipannu kalusteuuneille ja lattialiesille. Innovatiivisen keraamisen tarttumattomann pinnoitteen ansiosta et tarvitse enää leivinpaperia. Ruoanlaittoa helposti yhdistettynä helppoon puhdistamiseen. Sisältää 1 kpl. K: 40 mm L: 462 mm S: 385 mm.

AEG - Leivinpelti - A9OOAF11

Easy2Clean -leivinpelti. Ruoanlaittoa omilla ehdoillasi.

Easy2Clean -leivinpellissä on innovatiivinen keraaminen pinnoite, mikä mahdollistaa ruokien asettamisen suoraan pellille ilman leivinpaperia tai öljyä. Lika ei tartu peltiin, joten voit unohtaa pinttyneet ruoanjäämät.

AEG - Leivinpelti - A9OOAF11

Innovatiivinen Easy2Clean-leivinpelti Helppoa laittaa ruokaa. Helppoa puhdistaa.

Voit unohtaa liottamisen, hankaamisen ja kovat kemikaalit, sillä Easy2Clean -leivinpellin puhdistaminen on lastenleikkiä ILAG®:in XERADUR 2 -pinnoitteen ansiosta. Tarvitset vain märän liinan, lämmintä vettä ja vähän astianpesuainetta ja pelti on taas puhdas.

AEG - Leivinpelti - A9OOAF11

Easy2Clean -leivinpelti on käyttäjä- ja ympäristöystävällinen.

Kestävän Easy2Clean -leivinpellin keraamisen pinnoitteen sinetöinnissä ei ole käytetty PTFE tai PFOA -yhdisteitä, minkä ansiosta siitä ei haihdu myrkyllisiä kaasuja korkeissa lämpötiloissa. Turvallista ja huoletonta ruoanlaittoa.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä