Tuotetiedot

Superaktiivihiilisuodatin. Hajujen poistoaste keskimäärin 85%. Käyttöikä jopa 4 vuotta. Toimintakyky palautetaan uunissa 3-4 kk välein. Sisältää 1 suodattimen. Sopii mm. EFT6566OW, EFT6566OX, EFB90981OX, EFB60460OX, EFF60560OW, EFF60560OX, EFF60560OK, EFF90560OW, EFF90560OX, EFF90560OK, DKB5660HM, DKB5960HM, DBE5960HM.

Tärkeimmät ominaisuudet

Ensiluokkaista hajunpoistotehoa. Koe sen ainutkertaisuus

OdourClean Pro Carbon Filter poistaa ruoanlaiton aiheuttamat ei-toivotut hajut ja estää niiden jäämisen keittiöön. Ensiluokkainen suodatus pitää keittiön ilman puhtaana ja raikkaana ja tekee ruoanlaitostakin miellyttävää.

OdourClean Pro -hiilisuodatin. Erinomainen hajujen suodatus

OdourClean Pro -hiilisuodatin imee jopa 90 % kaikista keittiön epämiellyttävistä hajuista ennen ilman kierrättämistä ja tuottaa raikasta sisäilmaa hetkessä, luoden viihtyisän ruoanlaitto- ja ruokailuympäristön.

*Perustuu IEC/EN 61591 -standardin mukaiseen sisäiseen testiin.

OdourClean Pro  -hiilisuodatin – käyttöikä jopa 5 vuotta*

OdourClean Pro -hiilisuodattimen käyttöikä on jopa 5 vuotta ja takaa liesituulettimen erinomaisen suorituskyvyn. Pidä keittiösi raikkaana ja puhtaana pidempään*.

* Perustuu liesituulettimen käyttöön. Katso tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta.

OdourClean Pro Hiilisuodatin – uuninkestävä

Regeneroi OdourClean Pro -hiilisuodatin kotona varmistaaksesi liesituulettimen optimaalisen suorituskyvyn ja säästääksesi huoltokustannuksissa. Regeneroi superhiilisuodatin uunissa 5–6 kuukauden välein*.

* Perustuu liesituulettimen käyttöön. Katso tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä