Tuotetiedot

Superaktiivihiilisuodatin. Hajujen poistoaste keskimäärin 85%. Käyttöikä jopa 4 vuotta. Toimintakyky palautetaan uunissa 3-4 kk välein. Sisältää 1 suodattimen. Sopii mm. DCK5281HG, DCE5960HM.

Tärkeimmät ominaisuudet

Ensiluokkaista hajunpoistotehoa. Koe sen ainutkertaisuus

OdourClean Pro Carbon Filter poistaa ruoanlaiton aiheuttamat ei-toivotut hajut ja estää niiden jäämisen keittiöön. Ensiluokkainen suodatus pitää keittiön ilman puhtaana ja raikkaana ja tekee ruoanlaitostakin miellyttävää.

No Brand - Tarvike - MCFB62

OdourClean Pro Carbon Filter. Tehokasta hajujen suodatusta.

OdourClean Pro Carbon Filter -suodatin poistaa jopa 90 % kaikista keittiön ei-toivotuista hajuista ennen ilman kierrättämistä takaisin raikastaen sisäilman nopeasti. Näin keittiössä on myös mukavampi laittaa ruokaa ja ruokailla.

No Brand - Tarvike - MCFB62

OdourClean Pro Carbon Filter – käyttöikä jopa 5 vuotta*

OdourClean Pro Carbon Filter kestää käytössä jopa 5 vuotta ja takaa liesituulettimen ensiluokkaisen suorituskyvyn. Pidä keittiösi raikkaana ja puhtaana pidempään*.

No Brand - Tarvike - MCFB62

OdourClean Pro Carbon Filter – uunin kestävä

Voit regeneroida OdourClean Pro Carbon Filter -hiilisuodattimen kotona ja pitää näin huolen liesituulettimen optimaalisesta suorituskyvystä ylläpitokustannuksissa säästäen. Regeneroi suodatin uunissa 5–6 kuukauden välein*.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä