#fashionwash

Katso video - Äärimmäinen testi!

Halusimme todistaa, että tuotteemme pystyvät pesemään ja kuivaamaan arimmatkin vaatteet. Siksi Whyred suostui pesemään uusimman silkki- ja villamallistonsa, vain muutamaa tuntia ennen niiden esittelyä catwalkilla ensimmäisen kerran! Katso video klikkaamalla kuvaa.

Punatukkainen nainen jo usko silmiänsä

Herkimpien vaatteiden pesu

Päätettyämme testata tuotteiden todellisen suorituskyvyn, kaikki pidättivät henkeään. Tunnit pesun, kuivauksen ja muotinäytöksen välillä tuntuivat loputtoman pitkiltä. Kysymyksiä oli paljon ja hermostuneisuus oli käsin kosketeltavaa. Rypistyisivätkö vaatteet, haalistuisivatko värit tai menettäisivätkö kankaat muotonsa...? 

Hyvinpukeutunut pariskunta katsovat kiinnostuinena Care Label Projectia
Hyvinpukeutunut nainen katsoo uteliaasti Care Label Projectia

Huolehdi vaatteistasi paremmin

Toteutimme AEG Care Label Projectin, jonka tavoitteena on huolehtia vaatteista ja ympäristöstä paremmin. Uudet modernit pesukoneemme ja kuivausrumpumme huolehtivat vaatteistasi parhaalla ja hellävaraisimmalla tavalla. Tavoitteenamme on saada sekä vaateteollisuus, suunnittelijat ja kuluttajat näkemään vaatehuolto kestävämmästä näkökulmasta.

"This is the craziest I've ever heard. I LOVE it!"

Roland Hjorth

Perustaja ja pääsuunnittelija, Whyred

Whyred -vaatteita

Kestävyys on kaikki kaikessa

Whyred on yksi Pohjoismaiden suosituimmista vaatemerkeistä. Se on jo pitkään keskittynyt kestävään kehitykseen niin suunnittelussa kuin materiaalivalinnoissakin. Pääsuunnittelija ja perustaja Roland Hjortille testi oli tapa todistaa, että korkealaatuisia ja puhtaita materiaaleja voidaan käyttää vaatesuunnittelussa eikä pesutavan tarvitse rajoittaa valintoja. Whyredille oli myös tärkeää voida todistaa, että vaatteet kestävät pidempään, kun ne puhdistetaan oikealla tavalla ja oikeassa pesukoneessa.

Whyredin muotinäyttelyn valmisteluja
Saimi Hoyer

Ammatti: Malli, TV-persoona, kirjailija ja hotellin omistaja.
Instagram: @saimihoyer

Saimi Hoyer

Saimi Hoyer osallistui Whyredin muotinäytökseen Tukholman muotiviikoilla, ja hänet oli samalla kutsuttu katsomaan AEG:n Fashion Wash -kampanjaa. Saimi on kuuluisa malli, kirjailija ja TV-persoona. Hän on tunnettu hätkähdyttävästä ulkonäöstään, ja on yksi Suomen menestyneimmistä malleista. Saimi on myös nähty TV-ohjelmissa Saimin Enkelit ja Mallikoulu.

Malli kulkee catwalkia Whyredin muotinäyttelyssä
AEG:n pesukone joka pesee Whyred -vaatetta

Pese ja kuivaa vikkaa, silkkiä ja Gore-tex®-vaatteita

40 asteen Eco-ohjelma on yleisin vastaus, kun kysymme ihmisten eniten käyttämää pesuohjelmaa. Useimpien mielestä villan, silkin tai Gore-tex®-vaatteiden pesu tai kuivaus koneessa on mahdotonta. AEG:n uusilla pesulinjan tuotteilla voit pestä ja kuivata myös sellaiset tekstiilit, jotka pesumerkinnän mukaan vaativat kemiallisen pesun tai käsinpesun. 

Whyred -vaatteen pesuohje
AEG:n 8000 -sarjan pesukone

AEG:n 8000 -sarjan pesukone

Pesukone, joka höyryttää puserosi, pesee villatakkisi ja varmistaa, että silkkipaitasi säilyttää muotonsa, värinsä ja kuitunsa. ÖKOMix-teknologian ansiosta voimme taata todellisen syväpuhdistuksen myös matalissa lämpötiloissa ja lyhyillä pesuohjelmilla.

AEG:n 8000 -sarjan kuivausrumpu

AEG:n 8000 -sarjan kuivausrumpu

Kuivausrumpu, joka kuivaa villatakkisi turvallisesti ilman kutistumisen riskiä. Se myös huolehtii siitä, että puserosi rypistyvät vähemmän kuin narukuivauksessa. AbsoluteCare®-järjestelmä räätälöi ohjelman niin, että rummun liikkeet ja lämpötila sopivat juuri sinun vaatteillesi.

Whyred -vaatteita henkareilla