Siirry pääsisältöön
Säästä jopa 20 % pyykinpesusta
Höyryuuni
Höyryuuni

Tutustu höyryuunien valikoimaamm. Niissä innovatiivinen tekniikka kohtaa saumattoman muotoilun. Vie ruoanlaitto uudelle tasolle höyryn avulla. Säilytä maku, mehukkuus ja ravintoaineet, kun perinteiset uunin toiminnot yhdistyvät höyryn kanssa luodakseen yksinkertaisempaa ja inspiroivampaa ruoanlaittoa.

full-width-block

Höyryuuneja tarkkuudella. Maailmanluokan maut.

Höyryuunimme sopivat loistavasti leivontaan, grillaamiseen sekä perinteiseen paistamiseen, mutta luovat myös mahdollisuuksia uusille kulinaristisille elämyksille. Edistyksellinen höyrytoiminto kohottaa makuja, auttaa säilyttäämään ruokien ravintoaineet ja antaa sinulle täyden kontrollin.

Höyryä, jolla on merkitystä.

Valmista kaikkea mehukkaasta kanasta rapealla pinnalla ja raikkaalta maistuvista höyrytetyistä vihanneksista täydellisesti kypsennettyyn lihaan, jonka tarkka sisälämpötila on saavutettu sous vide -toiminnon avulla. Höyryuunin älykkäät toiminnot, kuten Steamify®, antavat sinulle täyden kontrollin ja huipputulokset.

Ravinto keskipisteessä. Makua jokaisella suupalalla.

Säilytä jopa 90% ruokien C-vitamiineista kun valmistat ruokia höyryn avustuksella¹, kiitos hellävaraisen valmistuksen. Höyryuunilla ruoat voi valmistaa niin, että vitamiinit, mineraalit ja ruoka-aineiden luonnolliset maut säilyvät, tuloksena ravintorikkaat, maukkaat ruokalajit ja miellyttävämpi koostumus.

Älykästä ruoanlaittoa. Vähemmän energiaa.

Höyrytoiminnolla varustellut uunit ovat kaikkein energiatehokkaimpia malleja. Höyrytoiminto mahdollistaa ruoanlaiton alhaisessa lämpötilassa ja säästää jopa 20% energiaa². Höyrypuhdistustoiminto taas kuluttaa 95% vähemmän energiaa kuin pyrolyysipuhdistus³.

Höyryuunimme

STEAMPRO SOUSVIDE -TOIMINNOLLA

Kypsennä höyryllä täydellä teholla ja kokkaa kuin ammattilainen käyttämällä sous vide -tekniikkaa.

STEAMPRO

Paahda, paista, hauduta, grillaa ja höyrytä uunin edistyksellisillä höyryohjelmilla.

STEAMCRISP

Höyryn avulla valmistat terveellisempiä ruokia, joissa on parempi maku ja rakenne, huolimatta siitä kypsennätkö vihanneksia vai lihaa tai paistat leipää.

STEAMBAKE

Uuni lisähöyryllä. Täydellisen leivontatuloksen saavuttamiseksi.

Matt Black Design

Mallisto, jossa käytännöllisyys yhdistyy hienostuneeseen muotoiluun. Matt Black -tuoteperheeseen kuuluvien laitteiden avulla luot yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden, joka kulkee käsi kädessä uusimpien keittiön laitteiden teknisten innovaatioiden kanssa.

Löydä juuri oikea höyryuuni keittiöösi

Valinta perinteisen kiertoilmauunin ja höyryuunin välillä riippuu siitä kuinka haluat valmistaa ruokaa. Osto-oppaamme auttaa sinua löytämään sopivan uunin tarpeisiisi, tyyliisi ja kulinaristisiin tavoitteisiisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä höyryuuneista

  • Höyryuuni säilyttää ruokien maut, ravintoaineet ja mehukkuuden. Se valmistaa ruokaa tasaisesti, tekee rapean pinnan ja sopii sekä arkiruokien että hienojen illallisten valmistukseen.

  • Höyryuuni lisää höyryä paistamisen aikana. Mallista riippuen vesi lisätään joko ulosvedettävään säiliöön tai uunin pohjalle. Höyry kiertää uunissa ja valmistaa ruoan hellävaraisesti ja tasaisesti. Monissa höyryuuneissa on useita höyrytasoja, jotka sopivat eri ruokalajien valmistukseen. Mahdollisuus yhdistää höyry kiertoilmaan tuo vielä lisää tarkkuutta ruoanlaittoon.

  • Höyryuuni on uuni, jossa on höyrytominto. Se yhdistää höyrytoiminnon perinteiseen kiertoilmaan.

  • Höyryuunissa on kaikki perinteiset uunin toiminnot, kuten alalämpö ja ylälämpö, grilli ja kiertoilma – erona vain höyrytoiminto. Höyryuuni on valmistettu niin, että höyry kiertää uunissa ruoan valmistuksen ajan.

    Höyryuunit on suunniteltu käsittelemään kosteutta, koska ne on valmistettu materiaalista, joka kestää korkeaa ilmankosteutta. Tavalliseen uuniinkin voi joskus lisätä höyryä esimerkiksi asettamalla uuniin vuoallisen vettä leipää leipoessa, mutta tämä voi pitkällä aikavälillä vahingoittaa uunia tai luoda ruostetta.

¹Perustuu kolmansien osapuolien suorittamiin testeihin, jossa C-vitamiinin määrää raa'assa parsakaalissa verrattiin höyrytettyyn parsakaaliin. Testi on suoritettu elintarvikkeissa olevan askorbiinihapon (C-vitamiini) mittaamiseen HPLC/UV-Vis-menetelmällä.
²Perustuu sisäisiin testeihin, joissa verrattiin höyryllä kypsennettyä lohifileetä perinteiseen kypsennykseen 170 asteessa.
³Perustuu sisäisiin testeihin, joissa verrattiin SteamPro-uunin (höyrypuhdistuksella) energiankulutusta SteamCrisp-uunin (pyrolyyttisellä itsepuhdistuksella) energiankulutukseen.