Tuotetiedot

Steamify®-toimintoa käyttävällä 9000 SteamPro -uunilla valmistat korkealuokkaisia aterioita kotonasi. Kolme kypsennystasoa mahdollistaa kuumennuksen ja höyrystämisen, tai niiden yhdistelmän. Mahdollistaa myös Sous Vide -kypsennyksen. Mehukkaat tulokset varmasti ja automaattisesti Steamify®-toiminnolla.

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Erillisuuni - BBS9800B

Sopivasti höyryä Steamifylla, automaattisesti

Steamify-toiminnolla valitset vain kypsennyslämpötilan ja uuni säätää automaattisesti oikean höyrytason. Höyryruoanlaitto on terveellisempää ja tuo esille täyteläisemmät maut säilyttäen samalla ravintoaineet. Steamify-toiminnolla se käy ihastuttavan helposti.

AEG - Erillisuuni - BBS9800B

Ravintolatason ruokaelämyksiä kotona

Ammattilaiskokit ovat pitkään hyödyntäneet 'sous vide' -höyrykypsennystekniikkaa täydellisten makuelämyksien saavuttamiseksi. SousVide tuo tämän tekniikan kotiisi huippuluokan makukokemuksia varten.

Toiminnallinen. Integroitu. Mukautettu. Smart Kitchen

My AEG Kitchen -sovelluksen avulla voit hallita uuniasi etäkohteesta, tutustua sovelluskumppaneidemme tarjoamiin mahdollisuuksiin, sekä hyödyntää mukautettuja toimintoja. Kätevä ja helppo tapa rikastaa Smart Kitchen -kokemustasi.

AEG - Erillisuuni - BBS9800B

Herkullinen lopputulos, takuuvarmasti

Paistolämpömittarin avulla voit mitata tarkoin ruokasi sisälämpötilaa, jolloin se ilmoittaa, kun pihvisi on saavuttanut haluamasi kypsyystason. Sen avulla kypsennät myös kala- ja kasvisruoat makusi mukaan.

Fiksumpaa ruoanlaittoa CommandWheel-ohjauspyörällä ja värinäytöllä

Hallitse ruokasi valmistusta intuitiivisesti CommandWheel-ohjauspyörällä ja värinäytöllä. Tutustu uunin ohjelmiin, aseta ajastimia ja valitse erityistoimintoja kääntämällä valitsimesta, näet kaiken selkeästi digitaalinäytöltä. Saat laitteeseesi myös päivityksiä langattomasti Wi-Fi-verkon välityksellä.

Tarvikkeet

Arvostelut

Mitä mieltä olet?
Auta meitä parantamaan tuotteitamme

Sinun mielipiteesi auttaa meitä jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä muita asiakkaita päättämään, minkä kodinkoneen he ostavat. Käytä tähtiä aloittaaksesi tuotearvostelu.

Kirjoita arvostelu - Voita palkinto

Tervetuloa. Tämä on sinun tilasi. Kerro meille mitä tykkäät tuotteesta.

Arvostele vieraana tai kirjaudu sisään voidaksesi kirjoittaa arvostelun

{{ props.errorNickname }}

Tämä näkyy arvostelusi yhteydessä, joten älä käytä koko nimeäsi. Jos käytät koko nimeäsi, arvosteluasi ei julkaista

Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi vahvistaaksesi arvostelu ja mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä

{{ props.errorEmoji }}

Parhaimmat ja hyödyllisimmät arvostelut asiakkailtamme keskittyvät tuotteen laatuun, muotoiluun ja toimintoihin. Mikäli sinulla on palautetta toimitukseen, asennukseen tai palveluun liittyen, olethan yhteyksissä asiakastukeemme. Arvostelut käydään läpi ennen kuin ne julkaistaan sivuillamme. Lisätietoja tarvittaessa tutustu arvosteluohjeisiimme.

Hyväksyn käyttöehdot

Kiitos paljon arvostelusta

Tarkista postilaatikostasi vahvistusviestisi.

4

Pelittää gyl

arvostellut EkaUusikeittiö 30 elokuuta 2021

Kiva duunaa safkaa hyvillä laitteilla. Liesituulettimessa voisi olla vieläkin tarkempi tehonsäätö, varsinkin pienelle teholle.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  5
 • Laatu
  4
 • EkaUusikeittiö suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Tuotearvostelut muilla kielillä Käännetyt tuotearvostelut

3

Menettele valikkoa ja tuntipainiketta

arvostellut Trine 03 tammikuuta 2022 Käännetty kielestä norjasta

En tiedä, vastaanko uuniin vai höyryuuniin, ei näy yllä olevista tiedoista. Uuni on ok ja paistaa tasaisesti, mutta siitä puuttuu painike sekä valikkoa että tunteja varten, jotka ovat helpommin saatavilla kuin pyörää painaminen ja sisäänpääsy. Älä näe merkkivalopainiketta, se olisi pitänyt korvata valikolla tai ajastimella.

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  3
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  3

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Vastaus käyttäjältä AEG

Moi,

Kiitos, että jätit palautteen tuotteestasi, mutta ikävä kuulla, että tuote ei täysin täytä odotuksia. Palautteesi ajastimesta ja valikkopainikkeesta välitetään sisäisesti tuotepäälliköillemme. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua tuotteeseen liittyen, ota meihin yhteyttä kundeservice@electrolux.no ja autamme sinua mielellämme.

Terveisin Viola

4

Voi paljon enemmän

arvostellut Ovn-bruger 10 joulukuuta 2021 Käännetty kielestä tanskasta

Uuni on todella hyvä, mutta se voi tehdä paljon enemmän ja meidän on opittava höyrystä

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  4
 • Toiminnot
  3
 • Laatu
  4
 • Ovn-bruger suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Vastaus käyttäjältä Electrolux

Hei siellä
Kiitos mukavasta arvostelusta.
Mukava kuulla, että uuni on hyvä. Voit ilmoittautua Steam Eveningiin ottamalla meihin yhteyttä. Se on ilta, jossa voit opettaa höyryn käyttöä ruoanlaitossa.

Vilpittömästi sinun
Mathias

5

Tyylikäs ja käytännöllinen höyryuuni

arvostellut Anton 06 joulukuuta 2021 Käännetty kielestä ruotsista

Korvaa meidät kolme vuotta vanhasta saksalaisesta kiertoilmauunista. Ennen olin epävarma, kannattaako investointi, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna olemme selvästi tyytyväisiä päätökseen.
Uuni antaa tyylikkään vaikutelman korkeasta laadusta modernilla ja helppokäyttöisellä näytöllä.

Ensimmäisenä huomasimme, että lämmitysnopeus oli huomattavasti nopeampi, mikä johti siihen, että käytimme uunia huomattavasti enemmän kuin ennen, koska sitä ei nähdä esteenä uunin lämmittämiselle. Ja että näyttö näyttää uunin senhetkisen lämpötilan, joten sinun ei tarvitse laskea lämpöä "nähdäksesi" milloin uunin lamppu sammuu, jotta voit arvata lämpötilan lämmityksen aikana, kuten tein aina aikaisemmissa uuneissa.

Höyrytoiminto oli päivityksen mielenkiintoisin osa.
Lohi on fantastinen, en yleensä pidä kalasta paitsi kun sitä kesällä savustetaan grillissä, mutta uunissa höyrytetty lohi on todella hyvää, lapsetkin syövät sitä!
Paahtopaisti, tulee kuin mehukas ja maukas kalops ilman lankaa.
Höyrystettävä kaali, joka on ehdoton suosikki, on erittäin suositeltavaa, ja siinä on vain yrttisuolaa.
Leipä, hyvä kuori hienolla pinnalla ja mehukas, ei aivan yhtä paksu kuori kuin valuraudassa, mutta helppo tehdä useita leipiä samanaikaisesti.
Luota kuitenkin oppimiskäyrään, koska verkosta löytyy valitettavasti rajoitetusti reseptejä höyryllä ruoanlaittoon. Olemme siis joutuneet kokeilemaan paljon, mukana olisi ollut reseptikirja.
Höyryä voidaan käyttää myös uunin puhdistamiseen, erittäin hyvä ominaisuus. Kuukauden intensiivisen käytön ja kokeilun jälkeen se näyttää edelleen sisältä täysin uudelta. On yleensä tuhoisaa uunin puhtaana pitämisessä, mutta tämä hoitaa itsensä, mikä oli erittäin positiivista.

Negatiivista. Kestää maksimilämpötilan 230 astetta, on tottunut juoksemaan leipää valurautakattilassa 250 asteessa, mutta lopputuloksessa ei havaittu eroa, kannattaa huomioida jos käytät korkeampaa lämpöä vaativia reseptejä.
Uunin sisäänrakennetuilla ohjelmilla ei ole selitystä tarkkaan kypsennykseen niin vaikea sopeuttaa omiin resepteihin, esimerkiksi ensimmäisestä paahtopaisti tuli todella veristä.

Onko se edullinen? Mielestämme hintatasoa kannatti nostaa laadun ja ominaisuuksien vuoksi. On selvästi havaittavissa, että saat sen, mistä maksat, ja suhteessa siihen, mitä keittiöremontti maksaa tai mitä kypsennetty ruoka maksaa, tämä on investoinnin arvoinen. Olemme osallistuneet testipilotteina Smartsonin kautta ja jouduimme ostamaan tuotteen alennettuun hintaan. Joten se on johtanut siihen, että kirjoitin ensimmäisen arvosteluni verkossa toivoen, että se oli informatiivinen ja hyödyllinen. Onnea päätöksellesi!

Google-käännös

Tämä arvostelu koskee samankaltaista tuotetta tai se on haettu toisen kieliseltä sivustolta.

 • Muotoilu
  5
 • Toiminnot
  4
 • Laatu
  5
 • Anton suosittelee tätä tuotetta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?

I am error text

Muut tuotteet

AEG - Erillisuuni - EEB342010M
SenseCook Erillisuuni

Energialuokka: A, Uunin nettotilavuus: 71 l, Uunin ohjaus: Sisään painettavat vääntimet, Lämpöasteikko: 50°C - 275°C, PerfectEntry-pellinkannattimet. Asennusmitat (KxLxS)(mm): 600 x 560 x 550. Väri: Teräs, sormenjälkiä estävä pinnoite

 • -
 • Uunin tilavuus (L) 71
 • Uunin ohjaus Vääntimet ja LCD-näyttö
 • Paistolämpömittari Paistolämpömittari
 • Sormenjälkiä hylkivä pinta Sormenjälkiä hylkivä pinta
AEG - Erillisuuni - BES230011M
SurroundCook Erillisuuni

Tasaisten lopputuloksien saavuttaminen edellyttää tarkoin säädettyä ja koko uuniin jakautuvaa lämpöä. Tavallisista uuneista poikkeavan SurroundCook-uunin pitkälle kehittynyt erinomainen puhallin varmistaa, että lämpö jakautuu tasaisesti.

 • -
 • Uunin tilavuus (L) 72
 • Sormenjälkiä hylkivä pinta Sormenjälkiä hylkivä pinta
AEG - Erillisuuni - BEK230010M
SurroundCook Erillisuuni

Energialuokka: A, Uunin nettotilavuus: 72 l, Uunin ohjaus: Tavalliset vääntimet, Lämpöasteikko: 50°C - 275°C, PerfectEntry-pellinkannattimet. Asennusmitat (KxLxS)(mm): 600x560x550. Väri: Teräs

 • -
 • Uunin tilavuus (L) 72
 • Sormenjälkiä hylkivä pinta Sormenjälkiä hylkivä pinta

Asiakastuki

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa