Tuotetiedot

Tämän induktiotason Multiple Bridge -toiminnon avulla voit luoda monia suuria keittoalueita. Kaksi keittoaluetta voidaan yhdistää yhdeksi suureksi alueeksi yhdellä painikkeen kosketuksella. Samojen lämpötila- ja aika-asetusten ansiosta se sopii ihanteellisesti suurikokoisten keittoastioiden ja pannujen samanaikaiseen käyttöön.

Tärkeimmät ominaisuudet

Enemmän tilaa. Enemmän makuja. Yhdellä kertaa

6000 Bridge -induktiokeittotaso sopii erinomaisesti ruoanlaittoon suurikokoisissa keittoastioissa. Siltatoiminto yhdistää kaksi keittoaluetta kahdella keittotason sivulla sopiviksi mille tahansa suurikokoisille tai pitkille keittoastioille. Siltavyöhykkeellä on sama lämpötila ja aika.

AEG - Induktiotaso - IKE64450FB

DoubleBridge.

DoubleBridgen avulla voit yhdistää kaksi keittoaluetta.

AEG - Induktiotaso - IKE64450FB

Vähemmän vaiheita ja parempaa hallintaa keittotasojen Direct Touch -säätimillä

Keittotasojen Direct Touch -säätimillä toimivassa käyttöliittymässä käytetään intuitiivisia numeroita 1–14, joten voit asettaa oikean lämpötilan heti ilman selailua plus- ja miinuspainikkeilla.

AEG - Induktiotaso - IKE64450FB

Lisää tehoa PowerBoost -toiminnon avulla

Ei enään aikaa vievää veden kiehauttamista. PowerBoost toiminnolla induktiokeittoalueiden tehoa nostetaan, jotta esimerkiksi suuri määrä vettä saadaan kiehumaan erittäin nopeasti.

AEG - Induktiotaso - IKE64450FB

Keittotason ajastin, ensiluokkaista tarkkuutta

Induktiotason sisäänrakennettu ajastin voidaan asettaa jopa tunniks, keittotasu sammuu automaattisesti ajan kuluessa umpeen.

AEG - Induktiotaso - IKE64450FB

Lapsilukon ansiosta täysin turvallinen lapsillesi

Lapsilukko varmistaa, että keittotason asetuksia ei voi muuttaa vahingossa. Näin voit käyttää tasoa turvallisesti, vaikka lapset olisivat lähettyvillä.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Oletko jo tämän tuotteen omistaja?

Rekisteröi tuotteesi optimoidaksesi tuotekokemuksesi. Tai etsi tarvitsemasi tuki, asiaankuuluvat varaosat ja lisävarusteet alla olevien linkkien kautta.

Tuoterekisteröinti Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
punainen kangas ilmassa