
Jääkaappi, jossa muotoilu ja toiminnot kohtaavat
Hyvän ruoan perusta on tuoreet raaka-aineet, ja jääkaappimme on suunniteltu säilyttämään ruokien tuoreus ja laatu. Tasainen lämpötila ja joustavat säilytysratkaisut luovat oikeanlaisen ympäristön kaikkien ruokien säilytykseen tuoreista vihanneksista harvinaisiin juustoihin. Enemmän makua, vähemmän ruokahävikkiä.

Ihanteellinen ilmanvaihto. Raikkaus, joka kestää.

Joustavaa kylmäsäilytystä. Sinulle räätälöitynä.

Suunniteltu sopimaan keittiöösi. Tyylistäsi huolimatta.
Löydä juuri oikea jääkaappi keittiöösi
Jääkaapin valinnassa on kyse muustakin kuin koosta ja ulkomuodosta. On tärkeää löytää malli, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, keittiöösi ja elintapoihisi – samalla kun se pitää ruokasi raikkaina pitkään. Osto-oppaamme auttaa sinua löytämään sopivan mallin, huolimatta siitä haluatko integroidun vai vapaasti sijoitettavan jääkaapin.
Usein kysyttyjä kysymyksiä jääkaapeista
Ruokavirasto suosittelee, että jääkaapin lämpötilan tulisi olla +2°C ja +6°C välillä. Tämä on ihanteellinen lämpötila säilyttämään ruokien raikkaus, hidastamaan bakteerien kasvu ja vähentämään ruokamyrkytyksen riskiä.
Säilytä ruoka sopivassa lämpötilassa, käytä vihanneksille ja muille herkille elintarvikkeille suunniteltuja laatikoita ja vältä täyttämästä jääkaappia liian täyteen, jotta ilma pääsee kiertämään. LongFresh-malleissamme on erityinen laatikko herkille elintarvikkeille, minkä lämpötila pysyy 0 °C-asteessa.
Yleensä jääkaapin alaosa on kaikkein kylmin. Tietyissä malleissamme on LongFresh 0 °C -laatikko, jonka lämpötila on jatkuvasti 0 °C, ja se on täydellinen herkästi pilaantuville raaka-aineille kuten lihalle, kalalle ja maitotuotteille.
Oikeaopiinen kylmäsäilytys pidentää ruokien säilyvyyttä.
Alaosa:
Tämä on jääkaapin kylmin osa, joten se on täydellinen lihalle, kalalle, ruoantähteille, maitotuotteille ja kananmunille.Keskiosa:
Sopii jo kertaalleen valmistetuille aterioille sekä valmisruoille, jotka eivät ole herkkiä lämpötilan muutoksille.Yläosa:
Jääkaapin yläosassa on hyvä säilyttää leivänpäällisiä, säilykkeitä ja ruokia, jotka eivät vaadi kovin kylmiä säilytysolosuhteita.Jääkaapin ovi:
Tämä on jääkaapin lämpimin alue. Se soveltuu parhaiten juomille, hilloille ja tuotteille, joissa on korkea suolapitoisuus tai paljon säilöntäaineita.Vihannes- ja hedelmälaatikko:
Suunniteltu pitämään vihanneksille ja hedelmille sopiva kosteustaso – mutta tarkista kuitenkin ensin, mille ruoille se parhaiten sopii.Energiankulutus vaihtelee laitteen mallin, koon ja energialuokan mukaan. Suosittelemme tarkistamaan tarkat tiedot laitteen tuoteselosteesta.
Haluatko arvion jääkaappisi vuosittaisesta sähkönkulutuksesta ja mahdollisista säästöistä kustannuksissa? Voit hyödyntää tähän YourEko-työkaluamme. Se auttaa sinua vertailemaan malleja ja löytämään energiatehokkaita vaihtoehtoja, jotta voit säästää sekä energiaa että rahaa.
Paha haju jääkaapissa johtuu usein ruoista, joita ei ole pakattu oikeaoppisesti, tai vanhoista ruokien jäämistä, jotka ovat tarttuneet esimerkiksi jääkaapin tyhjennyskanavaan. Säännöllinen puhdistus, ihanteellinen lämpötila ja oikeaoppinen ruokien säilytys pienentävät hajujen muodostumisen riskiä.