Tuotetiedot

SpaceSmart Combo säästää tilaa keittiössä – se on maailman ensimmäinen jääkaappi tai pakastin, joka mahtuu keittotason alle.

Tärkeimmät ominaisuudet

Säästä tilaa laadusta tinkimättä

Koe enemmän tilaa keittiössäsi, kun voit sijoittaa jääkaapin tai pakastimen siististi keittotason alle 6000 SpaceSmart Combon avulla.

SpaceSmart Combo pitää ruoan tuoreena ja mahtuu keittotason alle

SpaceSmart Combo säästää tilaa keittiössä – se on maailman ensimmäinen jääkaappi tai pakastin, joka mahtuu keittotason alle.

Suurien ruokamäärien säilyttämiseen. OptiSpacen avulla

OptiSpace-ominaisuudella varustettu innovatiivinen jääkaappi tarjoaa runsaasti säilytysvaihtoehtoja ja hyllyjen välistä tilaa. Lokeroja on helppo irrottaa ja kiinnittää, jolloin säilytystilojen luominen onnistuu vaivattomasti ja kätevästi.

Työtason alapuolinen vihanneslaatikko – erikokoisten vihannesten säilyttämiseen

Tilava ja monipuolinen säilytystila. Työtason alapuolisessa vihanneslaatikossa voi helposti säilyttää erimuotoisia ja -kokoisia vihanneksia ja hedelmiä.

Tukevampi ja vakaampi turvalasilla.

Kaikki hyllyt on valmistettu turvalasista optimaalista vakautta ja kestävyyttä varten – paras materiaali täydellisen luotettavuuden varmistamiseen.

Tarvikkeet

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEG:ssa ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity jäseneksi nyt Varaosat ja tarvikkeet Kuluttajatuki
Mies taittelee pyyhkeitä