Tuotetiedot

AEG ruoanvalmistussetti kaikille integroitaville tasoille ja lattialiesille. Täydellinen setti arjen ruoanlaittoon ruostumattomasta teräksestä. Sisältää: 1 kpl Ø24 cm paistinpannu tarttumattomalla pinnoiteella, 2 kannellista kattilaa (2.0L/Ø16 cm + 4.0L/Ø20 cm).

Tärkeimmät ominaisuudet

AEG - Casserole Set - A3SS

Keittoastiasarja monipuoliseen ruoanlaittoon

AEG:n kolmen kappaleen keittoastiasarjan avulla valmistat herkullisia aterioita. Sarja sisältää paistinpannun (24 cm) ja kaksi kattilaa (16 cm, 20 cm) monipuoliseen ruoanlaittoon.

AEG - Casserole Set - A3SS

Voidaan käyttää millä tahansa keittotasolla

Induktio. keraaminen. Kaasu. AEG:n keittoastiat sopivat kaikkiin keittotasoihin. Ruostumattoman teräspinnan ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti – mikä takaa aina parhaan lopputuloksen.

AEG - Casserole Set - A3SS

Keittoastiat herkullisten ruokien valmistamiseen

Lämpö jakautuu tasaisesti AEG:n keittoastioihin. Paksu pohja on vakaa, jolloin sen yhteys induktiokeittotasoon on entistä parempi – lämpö jakautuu tasaisesti keittoastioihin.

Kypsennys. Puhdistus. Tehokkaasti

AEG:n paistinpannun tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoat eivät pala kiinni. Ei tarvetta öljyn tai voin lisäämiselle. Pinta mahdollistaa myös tehokkaamman puhdistuksen. Ei hankaamista. Kirkkaan puhdas lopputulos helposti.

Asiakaspalvelu

Tiesitkö, että pienten vikojen korjaaminen voi onnistua ilman, että sinun tarvitsee varata laitteellesi huolto? Hae lisätietoa allaolevan hakukentän avulla.

Omistatko jo tämän tuotteen?

Rekisteröi tuotteesi MyAEGiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. 

  • Sujuvampaa tukea ja huoltoa
  • Käyttöohjeet ja oppaat helposti ulottuvillasi
  • Pysy ajan tasalla kaikista takuistasi
  • Erikoistarjouksia ja alennuksia
Liity MyAEGiin Varaosat ja tarvikkeet Asiakastuki
Man folding towels