Yhdistetyt laitteet - Mitkä asetukset on asetettava reitittimen ohjelmistolle?

Päivitetty viimeksi 1.10.2021 12.23

Kysymys:

  • Mitkä asetukset on asetettava reitittimen ohjelmistolle?
  • Voinko käyttää kytkettyjä laitteita, joissa on 5 GHz Wifi-verkko?

Pätee:

  • WiFi-yhdistetyt laitteet:
    • pesukone
    • kuivausrumpu
    • uuni

Vastaus:

1. Vaadittavat reitittimen asetukset ovat seuraavat:

  • Taajuus 2,412 - 2,447 GHz Euroopan markkinoille (et voi kytkeä laitteitasi 5 GHz: n WiFi-verkkoon)
  • Protokolla IEEE 802.11b / g / n 2x2-radiovirrat
  • Suurin teho <20 dBm


Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.