Uunissa näkyy virheviesti C1, C2, C3, C4

Päivitetty viimeksi 10.2.2020 8.02

Jos uunisi näyttää virheviestit C1, C2, C3, C4, katso alla olevat ehdotukset vaiheittaisista ohjeista.

NÄYTÖKOODI

KUVAUS

ONGELMIEN KARTTOITTAMINEN

C1 (*)

Teleskooppikiskot pyrolyyttisen käsittelyn aikana.

Poista teleskooppikiskot ja kaikki tarvikkeet uunitilasta ennen pyrolyyttisen toiminnan aktivointia.

C2 (*)

Keittolämpömittari on liittimessä pyrolyyttisen käsittelyn aikana.

Poista keittolämpömittari ennen pyrolyyttisen toiminnan aktivointia.

C3 (*)

Avaa ovi pyrolyyttisen käsittelyn aikana.

Jos ovi on auki, et voi suorittaa pyrolyyttistä käsittelyä.

Sulje uunin luukku ennen pyrolyyttisen toiminnan aktivointia.

C4 (*)

Plus-höyryn painike aktivoidaan käynnistettäessä pyrolyyttinen käsittely.

Paina Plus-höyrynäppäintä uudelleen poistaaksesi Plus-höyry valinnan ennen pyrolyyttisen toiminnon kytkemistä päälle.

Jos ongelma jatkuu, suosittelemme pyytämään huoltoinsinöörin käyntiä.

Asian ratkaisemiseksi olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.