Näin käytät Steamify® -toimintoa AEG höyryuunissa

Päivitetty viimeksi 20.11.2023 6.42

Höyrytystoiminnon käyttäminen AEG-uuneissa vihannesten ja terveellisten aterioiden höyryttämiseen

Koe Steamify®-toiminnon tarkkuus ja poikkeuksellinen suorituskyky AEG uunissasi. Steamify® opastaa sinua höyrykypsentämään terveellisiä ja suussa sulavia aterioita. Tämä toiminto löytyy valituista AEG:n uunimalleista.

Mikä Steamify® on ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä?

Monet eivät tiedä höyryn useista hyödyistä. Höyrykypsentäminen säilyttää ruoan ravintoaineet, vitamiinit, värit ja maut. Ateriat sisältävät vähemmän rasvaa, sillä käytät vähemmän öljyä ja ruoka pysyy mehukkaana. Kun teet ruokaa höyryllä, voit valmistaa terveellisempiä ja mehevämpiä aterioita.

Steamify® on toiminto, joka tekee höyryllä kypsentämisestä helpompaa kuin koskaan aiemmin. Steamify®:n ansiosta sinun ei tarvitse muuttaa ruoanlaittotapojasi, jos olet tottunut ruoanlaittoon kiertoilmalla tai ylä- ja alalämmöllä. Uunisi lisää oikean määrän höyryä oikeaan aikaan, joten sinun ei tarvitse miettiä sitä, miten ja milloin höyryä tulisi lisätä. Steamify® voi korvata melkein kaikki tavalliset ruoanlaittotottumuksesi ja mahdollistaa maukkaammat ateriat vaivattomasti. 

Näin käytät Steamifya® -toimintoa

Valitse Steamify® -toiminto ja säädä lämpötila näytön liukusäätimellä. Tämän lämpötilan tulisi olla normaalisti käyttämäsi lämpötila, kun kypsennät kiertoilmalla tai kuten reseptissäsi on ilmoitettu. Lämpötilan perusteella uuni säätää automaattisesti höyryn määrän puolestasi.

1. Paina Steamify®-kuvaketta näytössä.

2. Aseta lämpötila napsauttamalla lämpötilaa. Liu'uta se oikeaan lämpötilaan.
3. Aloita kypsennys painamalla START.
4. Täytä vesisäiliö tarvittaessa noudattamalla näytön ohjeita.
5. Paina OK.


Steamify® jopa suosittelee lämpötilaa sen mukaan, mitä tuloksia haluat saavuttaa. Kun liikutat lämpötilan liukusäädintä, uuni näyttää odotetut tulokset eri lämpötiloissa:

  • 50-100°C – Höyryä höyrykypsennykseen
  • 105-130°C – Höyry haudutukseen
  • 135-150°C – Höyry mahdollistamaan rapean pinnan
  • 155-230°C – Höyry leivontaan ja paistamiseen

Vinkkejä

  • Kun valmistat ruokia, joiden lämpötila on 135 °C tai enemmän, aseta haluamasi kypsennysaika, jotta voit hyödyntää Steamify®:n kypsennysprosessia täysimääräisesti.
  • Kun käytät höyryä rapean pinnan saavuttamisesksi ja asetat ajastimen, grillitoiminto käynnistyy automaattisesti viimeisiksi minuuteiksi.
  • Kun käytät höyryä leivontaan ja paistamiseen ja asetat ajastimen, alalämpö kytkeytyy päälle viimeisiksi minuuteiksi. Tämän ansiosta saat rapean pohjan.


Saat käyttöohjeista lisätietoja uunimalleista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Nyt kun olet lukenut Steamify®-toiminnosta, voit klikata tästä saadaksesi lisätietoja höyrykypsentämisestä.

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi

Rekisteröi tuotteesi MyAEGiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.