Näin käytät AquaClean-toimintoa AEG uunin puhdistamiseen

Päivitetty viimeksi 20.11.2023 6.46

Höyryn pyyhkiminen tiskiliinalla uunissa

AquaClean on käytännöllinen toiminto, joka helpottaa ja tehostaa uunin puhdistamista. Se esikäsittelee epäpuhtaudet ja roiskeet, mikä helpottaa pinttyneidenkin jäämien poistamista. AquaClean-toiminto on saatavilla tietyissä AEG uuneissa.

Eri AEG-uunimalleissa voi olla erilaisia puhdistustoimintoja puhdistamisen helpottamiseksi. Katso uunisi käyttöohjeista, mitkä toiminnot uunissasi on puhdistamisen helpottamiseksi.


Mikä AquaClean on ja miksi sitä pitäisi käyttää?

AquaClean käyttää höyryä poistamaan rasvan ja epäpuhtaudet uunin pinnalta. Kaada vain vettä uunin pohjalle ja suorita tietty kypsennysohjelma (ei puhdistus) höyryn muodostamiseksi ja ruokajäämien esikäsittelyä varten. Näin uuni on helpompi pyyhkiä puhtaaksi, kun se on jäähtynyt.


Näin käytät AquaClean-toimintoa

1. Kaada 200 ml vettä suoraan uunin pohjalle osoitettuun kohtaan. Huomioithan: Älä kaada vettä vesisäiliöön, jos uunimallissa on sellainen.

2. Valitse TrueFan-asetus  . Jos tuotteessasi on SteamBake -toiminto (erillinen painike ohjauspaneelissa höyrykuvakkeella),
paina myös sitä.

3. Aseta lämpötilaksi 90°C.

4. Anna uunin olla päällä 30 minuuttia.

5. Sammuta uuni ja anna sen jäähtyä.

6. Kun uuni on kylmä, pyyhi uunin sisäpinnat pehmeällä liinalla.Lisätietoja tietystä uunimallista saat käyttöohjeista. Löydät käyttöohjeesi täältä.

Nyt kun olet saanut lisätietoa AquaClean -toiminnosta, saatat haluta oppia lisää uunisi puhtaana pitämisestä. Klikkaa tästä saadaksesi yleiskatsauksen uunisi puhdistamisesta ja huollosta.

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi

Rekisteröi tuotteesi MyAEGiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Löydä tuotteesi käyttöopas
Löydä tuotteesi käyttöopas

Ratkaise ongelmia tai löydä käyttöohjeita ja tositteita tuotteellesi.