Näin käytät AEG uunisi CookView® -kameraa

Päivitetty viimeksi 4.12.2023 18.18

CookView® puhelimessa kädessä CookView® -kamera mahdollistaa uunissa valmistuvan ruoan tarkistamisen vaikka et olisi keittiössäsi. Älyuuniin integroitu kamera auttaa sinua saamaan täydellisiä lopputuloksia myös etäältä. Tämä toiminto on käytettävissä tietyissä AEG uunimalleissa.


Mikä CookView® on ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä?

CookView® -kamera on integroitu uuniluukun kahvaan ja kuvaa uuniin sisälle. Kameran avulla voit seurata ruoanlaiton edistymistä ilman, että sinun tarvitsee mennä fyysisesti uuniin eteen katsomaan ruokaa. Tämä toiminto on ihanteellinen, jos haluat poistua keittiöstä ja samalla seurata ruoan valmistusprosessia.

Näin käytät CookView® -uunikameraa

Tarvitset:

1. Varmista, että olet ladannut ja asentanut AEG -sovelluksen älypuhelimeesi ja yhdistänyt uunisi siihen. Jos et ole vielä yhdistänyt uuniasi – tee se ensin täällä.
2. Varmista, että uuni on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon.

Kameraan käyttöönotto:

Aloita ruoanlaitto normaalisti. Kypsennysprosessin aikana voit käyttää kameraa sovelluksen kautta, jolloin pystyt näkemään ruoan valmistuvan uunissa suoraan älypuhelimestasi. 

Vinkkejä

  • Voit tallentaa kuvan kamerasta ja jakaa sen muiden kanssa sekä päivittää kameranäkymää. Löydät nämä toiminnot kameranäkymässä.
  • Jos keittiösi on erittäin valoisa, uuniluukun lasissa olevat heijastukset voivat rajoittaa kameran näkyvyyttä. Tässä tapauksessa voit käyttää mukana tulevaa kameran suojusta estämään valon heijastumisen kuvanlaadun parantamiseksi. Asenna se painamalla kameran suojusta luukun lasin ja kahvan väliin, keskiasentoon. Nojaa pidemmät koukut lasiin ja lyhyemmät kahvan takaosaan.
  • os kameran kuva ei näy kokonaan sovelluksessa, varmista, ettei kamera/luukun kahva ole peitetty ja että uuni on yhdistetty WiFi-verkkoon. Jos ongelma liittyy WiFi-verkkoon ja ongelma jatkuu, siirrä reititin mahdollisimman lähelle uunia tai harkitse WiFi -toistimen hankkimista reitittimen signaalin parantamiseksi.


Saat käyttöohjeista lisätietoja uunimalleista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Nyt olet oppinut lisää CookView® -toiminnosta. Klikkaamalla tästä voit lukea lisää AEG -sovelluksen käyttämisestä älyuunisi kanssa.

Älykäs yhdistetty koti
Älykäs yhdistetty koti

Älykäs koti, jossa Taste, Care, Wellbeing ja Peace of Mind -kokemukset tekevät elämästä parempaa, nautinnollisempaa ja kestävämpää.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.