Näin käytät AEG uunin sovellusta

Päivitetty viimeksi 4.12.2023 18.16

Nainen, joka käyttää My Electrolux Kitchen -sovellusta uunilla

AEG -sovellus auttaa sinua luomaan maukkaampia aterioita vaivattomasti. Se tehostaa AEG-älyuunisi toimintoja, helpottaa ruoanlaiton seurantaa ja antaa sinun laajentaa ruoanlaittovalikoimaasi valmiilla resepteillä ja asetuksilla. Maksimoi älyuunisi ominaisuudet vaivatonta ruoanlaittoa varten.


Näin aloitat AEG -sovelluksen käytön

Tarvitset:

1. Sinun on varmistettava, että olet asentanut AEG -sovelluksen älypuhelimeesi ja yhdistänyt uunisi siihen. Jos et ole vielä yhdistänyt uunia, aloita tekemällä se.

2. Varmista, että uunisi on yhdistetty WiFi-verkkoon.

3. Ota etäohjaus käyttöön (salli etäohjaus): Etäohjaus on otettava käyttöön, jotta monet sovelluksen ominaisuudet toimisivat – kaikki toiminnot, joissa sovellus ohjaa tai muuttaa uunin asetuksia. Etäohjaus ilmaistaan tällä kuvakkeella  . Tietyissä uuneissa voit napsauttaa tätä kuvaketta ottaaksesi etäohjauksen käyttöön. Muissa tapauksissa otat sen käyttöön valikossa kohdassa SETTINGS > CONNECTIONS tai SETTINGS > REMOTE OPERATIONS.

Turvallisuushuomautus: turvallisuussyistä etäohjaus sammuu automaattisesti tietyn ajan kuluttua, ja sinun on ehkä otettava se uudelleen käyttöön ennen ruoanlaiton aloittamista.


Yleiskatsaus hyödyllisistä ominaisuuksista AEG -sovelluksessa

Huomioithan, että tämä on yleiskatsaus eri toiminnoista. Ne voivat olla tai eivät ole käytettävissä riippuen siitä, mikä uunimalli sinulla on. Sovelluksessa voi olla myös lisätoimintoja.

Aloittaminen

Etävalvonta – voit käyttää uunia sovelluksessa ruoanlaiton aikana valvoaksesi uunin asetuksia ja nähdäksesi jäljellä olevan ajan asetettujen ajastimien avulla.

Kamera (CookView) – voit seurata ruoanlaiton edistymistä visuaalisesti etänä käyttämällä uunin kameraa. Lue lisää CookView -toiminnosta.

Etäohjaus – jos etäohjaus on aktivoitu, voit käynnistää, pysäyttää tai muuttaa uunin asetuksia suoraan sovelluksesta. Valitse uunisi sovelluksesta päästäksesi käsiksi käytettävissä oleviin toimintoihin.

Näin voit hallita lämpötilojen muutoksia esimerkiksi kypsennysajan puolivälissä tai ottaa grillitoiminnon käyttöön ruskistamista varten ruoanlaitoin lopussa ilman, että sinun tarvitsee mennä keittiöön.

Ilmoitukset – saat asiaankuuluvat ilmoitukset älyuunistasi suoraan sovellukseen esimerkiksi uunin ajastimesta, mahdollisista virheistä ruoanlaitoin aikana tai huoltotarpeista. Näiden lisäksi, jos valmistat ruokaa käyttämällä höyrytoimintoa ja uunista loppuu vesi, saat ilmoituksen sovelluksessa.

Hallitse ilmoitusasetuksiasi ilmoitusvalikossa, kun olet avannut uunisi sovelluksessa.

My Cookbook – tallenna omat reseptisi sovellukseen, mukaan lukien kypsennysohjelma, aika ja lämpötila. Nämä asetukset voidaan lähettää myös suoraan uuniin, kun haluat valmistaa reseptisi. Löydät My Cookbookin sovelluksesta.

Tutustu tarkemmin

Avustettu ruoanlaitto – onko sinulla ruokalaji valmistettavana, mutta et tiedä, mitä asetuksia käyttäisit? AssistedCooking -toiminto tarjoaa sinulle täydelliset asetukset tekemällä vaiheittaiset valinnat ruokalajin mukaan, jolloin saat haluamasi lopputuloksen. Löydät AssistedCookingin sovelluksesta. Lue lisää Assisted Cooking -toiminnosta täältä.

Ääniohjaus – nyt älyuunisi on entistä älykkäämpi. Ota ääniohjaus käyttöön, jotta voit hallita uuniasi pelkällä äänelläsi ja pitää kätesi vapaina muita tehtäviä varten. Katso Partnerships -välilehdeltä, mitä järjestelmiä tuemme niin pääset alkuun.Lisätietoja tietystä uunimallista saat käyttöohjeista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Älykäs yhdistetty koti
Älykäs yhdistetty koti

Älykäs koti, jossa Taste, Care, Wellbeing ja Peace of Mind -kokemukset tekevät elämästä parempaa, nautinnollisempaa ja kestävämpää.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.