Näin käytät AEG höyryuunin "Lämmittäminen höyryllä" -toimintoa

Päivitetty viimeksi 17.11.2023 9.01

Ruoka uunissa


Höyry uudelleen lämmittää edellisen päivän aterian kuivaamatta ruokaa, jonka ansiosta se on yhtä herkullinen kuin juuri valmistuneena. Ylläpidä terveellistä ja edistä kestävämpää elämäntapaa AEG-höyryuunillasi vähentämällä ruokahävikkiä. Höyryuuneissamme on "Lämmittäminen höyryllä" -asetus, joka on erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltu ominaisuus.

Mikä on "Lämmittäminen höyryllä" -toiminto ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä?

Lämmittäminen höyryllä -höyrykypsennystoiminto on suunniteltu ruoan uudelleen lämmittämisen. Höyry estää ruokaa kuivumasta, kun taas lämpö jakautuu hellästi ja tasaisesti, jonka ansiosta ruoka näyttää, maistuu ja tuoksuu juuri valmistetulta.
Toiminto mahdollistaa ruoan lämmittämisen suoraan lautasella ja tämän lisäksi voit lämmittää useamman kuin yhden ruoka-annoksen samanaikaisesti hyödyntämällä uunin eri tasoja.

Näin lämmität ruoan

1. Valitse uunisi käyttövalikosta SETTINGS > SPECIALS > STEAM REGENERATING
2. Aseta ruoka uuniin (suositus: tasolle 2)
3. Aseta aika valmistettavan ruoan mukaan. Eri ruokien lämpeneminen perusteellisesti ja valmiiksi tarjoiltavaksi vie eri aikaa. Esimerkiksi siipikarjan ja lihan lämmitys kestää kauemmin kuin vihannesten.

Vinkkejä

  • Käytä oikeaa lämmitysaikaa valmistamasi ruoan mukaan, jotta voit nauttia ruoasta parhaalla tavalla.
  • Voit lämmittää koko aterian höyryllä, mutta lämmitys toimii parhaiten, kun ruoka on jaettu pienempiin annoksiin. Esimerkiksi sen sijaan, että laittaisit kokonaisen kanan uuniin niin viipaleet toimivat paremmin.
  • Höyry toimii erityisen hyvin ruokien, kuten piirakoiden ja lasagnen lämmittämiseen. Lisätty kosteus estää näiden ruokien kuivumisen, mikä on yleensä seurauksena vaihtoehtoisista lämmitysmenetelmistä.


Saat käyttöohjeista lisätietoja uunimalleista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Nyt olet saanut lisää tietoa lämmitystoiminnosta. Klikkaa tästä, jos haluat lukea lisää ruoanlaitosta höyryllä.

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi

Rekisteröi tuotteesi MyAEGiin ja löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Löydä tuotteesi käyttöopas
Löydä tuotteesi käyttöopas

Ratkaise ongelmia tai löydä käyttöohjeita ja tositteita tuotteellesi.