Kuinka puhdistaa AEG-uuni pyrolyyttisellä toiminnolla?

Päivitetty viimeksi 2.6.2022 12.03

Ongelma

• Kuinka puhdistaa uuni pyrolyyttisellä ohjelmalla
  • Uunin näytössä näkyy PYR tai  symboli
  • Uunissa näytössä näkyy muistutus pyrolyyttisesta puhdistuksesta
  • Uunin pyrolyyttinen puhdistus

Koskee

• Integroidut uunit pyrolyyttisellä toiminnolla

Ratkaisu

Pyroclean-toiminnon symboli kaikissa AEG-uuneissa näyttää tältä

Joissakin käyttöoppaissa Pyroclean-toimintoa voidaan kutsua myös nimellä Pyrolis.

Kaikissa Pyroclean-uuneissa näkyy muistutus, kun puhdistus on tarpeen. PYR - vilkkuu näytössä 10 sekuntia jokaisen uunin käynnistyksen ja sammutuksen jälkeen.

Tärkeää:

• Älä aloita pyrolyysiä ennen kuin luukku on täysin kiinni.
  • Varmista hyvä ilmanvaihto pyrolyysin aikana ja sen jälkeen.
  • Pidä lapset poissa laitteen lähettyviltä, kun pyrolyyttinen puhdistus on käynnissä. Laite kuumenee erittäin kuumaksi ja kuumaa ilmaa vapautuu etummaisista jäähdytysaukoista.
  • Pidä kaikki lemmikkieläimet (erityisesti linnut) poissa laitteen läheisyydestä pyrolyyttisen puhdistuksen aikana ja sen jälkeen.
  • Pieneläinten (erityisesti lintujen) tulee olla hyvin ilmastoidussa tilassa pyrolyyttisen puhdistuksen aikana. Jotkut linnut ja matelijat voivat reagoida erittäin herkästi höyryihin. Pienet eläimet reagoivat pyrolyysin aikana lämpötilanvaihteluihin.
  • Uuneissamme pyrolyysistä lähtevät höyryt ovat turvallisia ihmisille, myös lapsille ja terveysongelmista kärsiville.

Tee näin:

1. Poista uunista uunipellit, hyllytuet ja teleskooppikannattimet.
  2. Poista uunista mahdollisimman paljon likaa.
  3. Pyyhin uunin sisälasi.
  4. Sulje uunin luukku ja kytke uuni päälle.
  5. Valitse tarvittava puhdistusohjelma.
  6. Ovi lukittuu täydellisen turvallisuuden takaamiseksi.
  7. Kun puhdistus on päättynyt, sammuta uuni.
  8. Odota, kunnes uuni on jäähtynyt. Pyyhi sitten tuhka uunin pohjalta kostealla liinalla.
  9. Aseta uunipellit, hyllytuet ja teleskooppikannattimet takaisin paikoilleen.