Kestävää ja herkullista

Päivitetty viimeksi 15.11.2021 20.43

Sinun tehtäväsi on varmistaa, että kaikki lautaselle laittamasi on kestävää ja maukasta. Siksi AEG yhteistyössä SideChefin ja Le Cordon Bleun kanssa on täällä varmistaakseen, että saavutat tavoitteesi – valmistaa helppoja ja terveellisiä aterioita, jotka vähentävät ympäristövaikutuksiasi mausta tinkimättä.

Ota käyttöön AEG ja SideChef

Vaihe 1

Lataa ensin My AEG Kitchen -sovellus ja rekisteröi uunisi.

Vaihe 2

Siirry kumppaniosioon lunastaaksesi 12 kuukauden ilmainen SideChef -tilaus.

Vaihe 3

Lataa SideChef -sovellus ja seuraa ohjeita yhdistääksesi AEG -uuni SideChefiin.

SideChef -sovellus on huippuluokan kokonaisvaltainen ruoanlaittoalusta, joka tarjoaa reseptejä, ateriasuunnittelua ja opetusvideoita, joihin saat 12 kuukauden ilmaisen pääsyn rekisteröimällä AEGn älykkään höyryuunisi.

Vaihe 4 - Herkullinen ajatus!

SideChef -sovelluksessa voit käyttää sekä nauttia kestäviä ja herkullisia reseptejä.

Mietitkö mitä kokeilisit laittaa ensin? Me ehdotamme, että aloittaisit tällä kertaa jälkiruoalla! Meidän suussa sulava Porkkana jälkiruoka, jonka kanssa tarjoillaan punaista paprikaa saa sinut jättämään illallisen väliin. Se on hienovaraisen dramaattinen, terveellinen ja maistuu herkulliselle!

Saat käyttöösi erinomaisen ruoanlaittokokemuksen

Oletko valmis sukeltamaan herkullisten ruokien maailmaan, jotka ovat terveellisiä sinulle? Klikkaa tästä lunastaaksesi koodisi, jotta voit aloittaa matkan kohti täysin uusia ruoanlaittokokemuksia. Kestävä ruoanlaitto AEGn kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden auttaa sinua onnistumaan ja haastaan odotukset.