Höyryuunimme antavat tähteille uuden mahdollisuuden!

Päivitetty viimeksi 15.11.2021 20.08


Eikö olisikin ihanaa, jos voisit lämmittää edellisen päivän ruoan uudelleen ja saada sen maistumaan yhtä hyvältä kuin vasta valmistettuna?


Olitpa sitten kokannut itse tai hakenut ruokaa suosikkiravintolasta niin AEG-höyryuunin Steam Regeneration -ominaisuuden avulla saada ruoasta yhtä maukasta kuin ensimmäistä kertaa syödessä. Steam Regeneration -höyrytoiminnon lämmittää ruoan ja palauttaa parhaat maut levittämällä höyryä hellävaraisesti. Näin ruoan pinta ei kuivu, mutta se ei myöskään kostu liikaa tai muutu mössöksi.

Valitse vain asetukset->special->Steam Regeneration. Aseta esimerkiksi lasagnesi tasolle 2 ja anna sen olla uunissa noin 15-20 minuuttia. Valmistaudu nauttimaan tähteistäsi aivan kuin ne olisivat juuri valmistettuja.

Käyttäessäsi kuumentamiseen höyryä tai jos kuumennat tähteitä muulla tavalla, voi eri elintarvikkeiden kuumentaminen perusteellisesti kestää eri aikoja. Esimerkiksi siipikarjan ja lihan lämmitys kestää kauemmin kuin vihannesten. Valitse sopivaa uudelleenlämmitysaikaa lämmitettävän ruoan mukaan, jotta voit aina nauttia herkullisista tähteistä turvallisesti.