CamCook® – saavuta samat täydelliset tulokset joka kerta

Päivitetty viimeksi 18.1.2023 8.23

CamCook® -toiminnon avulla sinun tarvitsee vain ottaa kuva älypuhelimella, niin CamCook® käyttää älykästä kuvantunnistusteknologiaa tunnistaakseen suosikkiruoasi ja lähettääkseen kuvaamasi ruoanlaittoasetukset älyuuniisi.

Varmistat vaivattomasti, että saat tasalaatuisia tuloksia aina, kun valmistat rakastamiasi ruokia. CamCook® mahdollistaa myös kypsennysajan ja lämpötilan asetusten tallentamisen My AEG Kitchen -sovelluksessa.
 

Aloita CamCookin® käyttö


1. Ensimmäinen askel kohti täydellisyyttä:

Avaa My AEG -sovellus ja valitse CamCook®. Voit ottaa kuvan annoksesta tai ladata aiemmin ottamasi kuvan.2. Seuraava vaihe on paras askel:

CamCook® käyttää älykästä kuvateknologiaa tunnistaakseen ateriasi ja lähettääkseen ihanteelliset kypsennysasetukset älyuuniisi.

3. Voilà:

Voit tallentaa omat ruokasi ja haluamasi uuniasetukset luetteloon suoraan My AEG Kitchen -sovelluksessa.

Jotta seuraavalla kerralla, kun haluat valmistaa suosikkiaterioitasi sinun tarvitsee vain lähettää tallennetut uuniasetukset älyuuniisi, jolloin saat tasalaatuisia tuloksia joka kerta.

Nauti!

CamCook® -toiminnon avulla voit käyttää puhelimen kameraa ruokalistasi hallitsemiseen sekä maukkaiden ruoanlaittoelämysten luomiseen ja saada täydellisiä tuloksia joka kerta.