AssistedCooking-toiminnon käyttäminen AEG uunissasi

Päivitetty viimeksi 4.12.2023 18.26

Nainen katselee puhelintaan AssistedCooking auttaa sinua löytämään sopivat asetukset ja auttaa sinua valmistamaan herkullisia ruokia joka kerta. Tutustu uuden uunisi monipuolisiin ominaisuuksiin Assisted Cooking -toiminnon avulla. Tämä toiminto löytyy valikoiduista AEG uunimalleista.

Mikä on AssistedCooking ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä?

AssistedCooking on käytännöllinen ominaisuus, jonka avulla voit valita parhaan uunitoiminnon ja asetukset sen mukaan, mitä valmistat. Voit siirtyä AssistedCooking -valikkoon, kun olet päättänyt valmistettavan ruoan ja haluat ehdotuksia uunin asetuksista. Vastaa kysymyksiin siitä, mitä valmistat ja mitä tuloksia haluat (esim. rare, medium, well done) ja AssistedCooking ehdottaa sopivaa uuniasetusta. Säädä ehdotetut asetukset omien mieltymystesi mukaan ja jos käytät sovellusta, voit myös lähettää ne suoraan uuniin aloittaaksesi ruoanlaiton.

Käytä Assisted Cooking -toimintoa joko AEG -sovelluksesta tai suoraan uunin säätimistä. 

Jos uunissasi on EXPlore-LED-näyttö, tässä artikkelissa kerrotaan tarkemmin AssistedCooking-ohjelman toiminnot.

Näin AssistedCooking-toimintoa käytetään

1. Valitse ASSISTED COOKING uunin käyttövalikosta tai AEG -sovelluksesta.
2. Valitse ruokalajisi ja ruoanlaittomieltymyksesi vaiheittaisesta ohjeesta.
3. AssistedCooking ehdottaa aikaa, toimintaa ja lämpötilaa. Voit halutessasi säätää näitä asetuksia.
4. Jos käytät sovellusta: lähetä asetukset uuniin.
5. Aloita kypsennys painamalla START.

Vinkkejä

  • Uuni antaa signaalin, kun 10% kypsennysajasta on jäljellä. Voit pidentää kypsennysaikaa tai muuttaa kypsennystoimintoa mieltymystesi mukaan.
  • Paistolämpömittaria suositellaan monissa Assisted Cooking -ohjelmissa – suosittelemme sen käyttöä, koska se tarjoaa lisätarkkuutta ja hallintaa.
  • Huomioithan: AssistedCooking ei ole kypsennysohjelma, vaan opastustoiminto. Siksi et löydä sitä uunisi kypsennystoimintojen luettelosta – AssistedCooking -toiminto löytyy useimmista malleista MENU-valikosta.


Saat käyttöohjeista lisätietoja uunimalleista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Nyt kun olet oppinut AssistedCookingista, saatat haluta oppia lisää sovelluksen käytöstä älyuunin kanssa.

Älykäs yhdistetty koti
Älykäs yhdistetty koti

Älykäs koti, jossa Taste, Care, Wellbeing ja Peace of Mind -kokemukset tekevät elämästä parempaa, nautinnollisempaa ja kestävämpää.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.