AEG uunin CamCook®-kameran käyttäminen

Päivitetty viimeksi 15.11.2023 9.37

CamCook®-käyttö puhelimessa

Käytä puhelimesi kameraa parantaaksesi ruoanlaittokokemustasi AEG uunissasi. CamCook® auttaa sinua hyödyntämään älyuunisi ominaisuuksia täysimääräisesti ja opastaa valmistamaan suosikkiruokiasi. Löydät tämän ominaisuuden valituista uunimalleista.

Mikä CamCook® on ja miksi sitä pitäisi käyttää?

CamCook® tunnistaa valmistettavan ruoan AI-kuvantunnistusteknologian avulla, kun otat kuva lautasesta älypuhelimen kameralla. Tämän jälkeen CamCook® ehdottaa uuniasetuksia ruoalle ja lähettää tiedot suoraan älyuunillesi. Voit myös tallentaa uunin asetukset My Cookbook -välilehteen My AEG Kitchen -sovelluksessa saadaksesi onnistuneita lopputuloksia.

CamCook®:n käyttö

Tarvitset:

1. Varmista, että olet asentanut My AEG Kitchen -sovelluksen älypuhelimeesi ja yhdistänyt uunisi sovellukseen. Jos et ole vielä yhdistänyt uunia, aloita tekemällä se.
2. Varmista, että uunisi on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon.
3. Jotta voit lähettää asetukset uuniin, sinun täytyy ottaa etäohjaus käyttöön.

CamCook® -toiminnon käyttäminen sovelluksessa:

1. Löydät CamCook® -toiminnon My Cookbookista sovelluksen Taste-välilehdeltä – etsi kamerakuvake.

2. Voit käyttää kuvaa puhelimesi kuvagalleriasta tai avata älypuhelimen kameran sovelluksessa ottaaksesi uuden kuvan.

3. CamCook® käyttää AI-tekniikkaa tunnistaakseen ateriasi ja ehdottaakseen ihanteellisia kypsennysasetuksia uunillesi. Nämä tiedot voit lähettää suoraan älyuuniisi, kun haluat aloittaa ruoanlaiton.

Ruokaa kuvaava henkilö

Vinkkejä

  • CamCook® -toimintoa voi käyttää kahdella tavalla. Ensimmäinen vaihtoehto on ottaa kuva ruoastasi, jolloin CamCook® ehdottaa reseptikirjastosta, mikä ruokalaji on kyseessä ja miten se valmistetaan.
  • Toinen vaihtoehto on käyttää CamCook® -toimintoa suosikkireseptien etsintään, jotka olet tallentanut My Cookbookiin. Siirry My Cookbook osion Taste -välilehdelle nähdäksesi tallennetut uuniasetukset resepteillesi ja lähettääksesi ne suoraan uunillesi.
  • Voit lisätä omia ruokia ja reseptejä haluamillasi uuniasetuksilla My Cookbookiin ottamalla kuvan ja luomalla omat esivalitut asetukset. Kun seuraavan kerran haluat valmistaa tallennettua ruokaa, sinun tarvitsee vain ottaa kuva ja CamCook® lähettää tallennetut uuniasetukset älyuuniisi.


Saat käyttöohjeista lisätietoja uunimalleista. Löydät käyttöohjeet täältä.

Nyt olet oppinut lisää CamCook®-toiminnon käyttämisestä. Jos haluat lukea lisää My AEG Kitchen -sovelluksen käyttämisestä älyuunin kanssa, voit tehdä sen täältä.

Älykäs yhdistetty koti
Älykäs yhdistetty koti

Älykäs koti, jossa Taste, Care, Wellbeing ja Peace of Mind -kokemukset tekevät elämästä parempaa, nautinnollisempaa ja kestävämpää.

Jätä tuotearvostelu
Jätä tuotearvostelu

Mielipiteesi on meille tärkeä. Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja kuulemme mielellämme kokemuksistasi tuotteesi kanssa.