Aika katoaa mikroaaltouunin näytöstä, kun virta kytketään pois päältä

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 12.01

Ongelma

• Aika katoaa mikroaaltouunin näytöstä, kun virta kytketään pois päältä.
  • Kelloa ei voi pitää päällä pysyvästi.

Koskee näitä laitteita

• Mikroaaltouunit

Ratkaisu

1. Uusissa mikroaaltouuneissa aikanäyttö häviää noin 2–3 minuutin kuluttua ohjelman päättymisestä energian säästämiseksi.
  2. Aikanäyttö tulee uudelleen näkyviin, kun käynnistät mikroaaltouunin.
  3. Energiansäästötila voidaan kytkeä pois päältä vain, jos se on kuvattu käyttöohjeessa.