Keittotason näytössä näkyy viesti U tai | |

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 10.16

Ongelma:

  • Keittotason / lieden näytössä näkyy viesti U tai | |. Se ilmaisee, että STOP + GO (lämpimänä pito) -toiminto on aktivoitu.

Koskee seuraavaa:

  • kalusteeseen asennettu sähköliesi
  • vapaasti seisova liesi sähköisellä keittotasolla
  • kalusteeseen asennettu induktiokeittotaso
  • vapaasti seisova liesi induktiokeittotasolla 

Ratkaisu:

1.  Jos haluat deaktivoida sen, napsauta STOP+GO- tai | | -painiketta.

Lisätietoa on saatavilla laitteen ohjekirjasta.

Varaa huolto
Varaa huolto

Tarvitseeko laitteesi huoltoa? Autamme sinua mielellämme. Teknikkomme ovat erittäin ammattitaitoisia ja käyttävät vain alkuperäisosia laitteiden korjauksessa.

Varaosat ja tarvikkeet
Varaosat ja tarvikkeet

Hanki alkuperäiset varaosat laitteeseesi verkkokaupastamme, ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.