Keittotason näytössä näkyy viesti A

Päivitetty viimeksi 18.10.2019 11.19

Ongelma:

• Keittotason/lieden näytössä näkyy viesti A. Se ilmaisee, että automaattinen lämmitys on toiminnassa.

Koskee seuraavia:

• kalusteeseen asennettu sähkötoiminen keittotaso
  • vapaasti seisova liesi
  • sähkötoimisella keittotasolla kalusteeseen asennettu induktiokeittotaso
  • induktiokeittotasolla varustettu vapaasti seisova liesi

Ratkaisu:

1. Jos tämä toiminto kytketään toimintaan, haluttu tehotaso voidaan saavuttaa nopeammin.

Toiminto asettaa korkeimman tehotason joksikin aikaa, ja laskee tehotason sen jälkeen oikeaan asetukseen.

Lisätietoa on saatavilla käyttöohjeesta.