Aloita vyohykkeettömän induktiotason käyttö

Päivitetty viimeksi 8.11.2023 5.54

Vyöhykkeettömän AEG TotalFlex -induktiotason käytön aloittaminen on yhtä helppoa ja intuitiivista kuin itse tason kunnossapito. Alta löydät tärkeimpiä ominaisuuksia ja toimintoja sekä puhdistusvinkkejä ja neuvoja parempaan energiatehokkuuteen ja kestävyyteen keittiössä ruoanlaiton aikana.

TOTALFLEX

Intuitiivinen TotalFlex on vyöhykkeetön induktiotaso, joka tarjoaa maksimaalisen joustavuuden, täyden hallinnan ja sulavan ruoanlaittokokemuksen. Kun se on kytketty päälle, voit valmistaa ruokaa pinnan joka paikassa. Riippumatta kattiloista ja pannuista, se tunnistaa niiden koon parhaan induktiotehon saavuttamiseksi. Riippumatta kattilan tai pannun koosta, tasolta löytyy jokaiselle sopiva paikka.

ACTIVETOUCH

Monet parhaat induktiotasot ovat intuitiivisia. Sinun tarvitsee vain kytkeä taso päälle ja asettaa kattila tasolle ja vastaava säädin syttyy automaattisesti osoittaen, mitkä keittoalueet ovat käytössä. Kun olet valinnut halutut asetukset, lämpötila- ja tehotasot näkyvät punaisina ja loput pysyvät valkoisina. Taustavalaistut LED-valot osoittavat kattiloiden ja pannujen sijainnin, mikä tarjoaa täydellisen hallinnan ja joustavuuden ruoanlaiton aikana.

BRIDGE -TOIMINTO

Bridge -toiminnon avulla voit yhdistää kaksi pienempää keittoaluetta yhdeksi suureksi alueeksi. Se on täydellinen toiminto esimerkiksi suorakaiteen muotoisille paistolevyille. Liesi havaitsee, että pannu peittää kaksi lämpöaluetta, kun asetat pannun tai kattilan lasiselle keittotasolle. Tämn jälkeen siltakuvake tulee automaattisesti näkyviin. Napauta sitä kerran yhdistääksesi lämpövyöhykkeet niin, että voit yhdellä säätimellä säätää tehoa ja aikaa.

Voit valita kypsennystilan manuaalisesti, jos siltakuvake ei jostain syystä tule näkyviin, Näitä tiloja ovat: Keski-, Pysty-, Vaaka- ja Vakiokeittoalue. Keittoalueen ilmaisimet vaihtuvat automaattisesti näyttämään mahdolliset yhdistelmät pannun koosta riippumatta.

On tärkeää pitää kaikki kattilat ja pannut pinnalla peittämättä käyttöliittymää kuumilla keittoastioilla riippumatta ruoanlaittokokoonpanosta tai tehotasoista.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN VINKKEJÄ

Voit tehdä useita vaiheita vyöhykkettömällä induktiotasolla saavuttaaksesi paremman ekologisuuden kypsennysprosessin aikana. Keittotaso sammuu hieman aikaisemmin käyttämään jäännöslämpöä ja tehotasoja varmistaakseen, että ruokasi valmistuu oikein älykkään ja tehokkaan Eco Timer -ajastimen ansiosta. Tämä toiminto induktiotasossa on erinomainen tapa säästää energiaa.

Käytä kantta keitettäessä tai paistaessa, joka on toinen tärkeä ja helppo vinkki parempaan kestävyyteen. Näin voit lämmittää nopeammin tai hyödyntää jälkilämmön.

LAPSILUKKO

Lapsilukko tekee vyöhykkeettömästä induktiosta turvallisemman kaasulieteen verrattuna. Lapsilukon avulla voit hallita keraamisen pinnan lämpöaltistusta sekä itse induktiotason ei-toivottua käyttöä.

PUHDISTUSVINKKEJÄ

Vyöhykkeetön induktiotaso on helppo puhdistaa ja pitää toimintakunnossa. Puhdista pinta jokaisen käyttökerran jälkeen ja varmista, että astiasi pohja on puhdas. Aseta tahran päälle kostea liina kuivuneen ruoan tai nesteen pehmentämiseksi, jos keittotason pinnalle roiskuu. Viimeistele sen jälkeen keraamisen lasin puhdistusaineella. Vältä tuotteita, joissa on hankaavia kemikaaleja tai korkea happamuus, jotka vahingoittavat mustaa pintaa. Voit käyttää myös partaterää pinttyneimpien tahrojen puhdistamiseen, mutta muistathan tällöin varmistaa, että terä on puhdas ja terävä.

Poista välittömästi pinnalta sulanut muovi, muovifolio, sokeri tai sokerillinen ruoka.

Voit poistaa kalkkirenkaat, vesirenkaat tai rasvatahrat kostealla liinalla ja hankaamattomalla keraamisen lasin puhdistusaineella, kun taso on jäähtynyt. Väripoikkeamat voidaan poistaa pinnalta vesi-etikkaliuoksella ja pehmeällä liinalla.

POWERBOOST

Keittotasolla oleva "P"-symboli viittaa PowerBoost -ominaisuuteen, jolloin vesi kiuhuu lähes välittömästi. Tämä ominaisuus on paljon kaasua nopeampi ja se antaa erittäin nopean lämmönpurkauksen. Se on hyvä toiminto erinomaisesti perunoiden keittämiseen, lihan paistamiseen ja muihin nopeisiin kypsennyksiin. Nopeutensa ja tehonsa vuoksi on tärkeää olla varovainen, kun käytät öljyä ja ethän jätä pannua tai kattilaa ilman valvontaa.