Integroidun kahvinkeittimen näytöllä näkyy viesti "GROUND TOO FINE ADJUST MILL AND PRESS OK"

Päivitetty viimeksi 8.10.2021 7.35

Ongelma

• Integroidun kahvinkeittimen näytöllä näkyy viesti "GROUND TOO FINE ADJUST MILL AND PRESS OK".

Pätee

• Integroitu kahvinkeitin

Ratkaisu

1. Kierrä jauhatuskoneen säätönuppia asettaaksesi karkeuden yhdellä napsautuksella myötäpäivään kohti asentoa "7".

Huomaa: Käännä painiketta vain, kun jauhatuskoneen moottori on toiminnassa. Vaikutus näkyy kahden kahvikupillisen valmistuksen jälkeen.

2. Noudata alla olevia vaiheita varmistaaksesi, että hydraulipiirissä ei ole ilmaa:

• Käytä huuhtelu- tai kuumavesitoimintoa, kunnes veden virtaus on vakaa.
  • Tarkista, ettei esijauhatusalueella ole jauhettua kahvia. Puhdista alue pölynimurilla ja / tai siveltimellä, jos sitä on, jotta kaikki kahvijauhejäämät saadaan pois.

3. Ota yhteys valtuutettuun huoltokeskukseen.

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaise ongelmaa, suosittelemme pyytämään huoltoteknikon käyntiä.