Wi-Fiin yhdistettävät laitteet - Sovellus ei muodosta yhteyttä laitteeseen

Päivitetty viimeksi 7.6.2022 8.06

Ongelma

• Sovellus ei voi muodostaa yhteyttä laitteeseen
  • Näytössä näkyy "yhteysvirhe"
  • Sovellus ei yhdistä laitteeseen
  • Pesukone ei yhdisty sovellukseen
  • Laite ei muodosta yhteyttä sovellukseen

Koskee

• Verkkoon yhdistettävät pesukoneet

Ratkaisu

1. Vain tietyt laitteet ovat yhteensopivia sovelluksen kanssa.

Laitetta ei ehkä voi yhdistää sovellukseen.

Jos tiedät, että laitteen voi yhdistää, sinulla voi olla Wi-Fi-verkkoyhteysongelmia TAI laitetta ei ehkä ole rekisteröity.

2. Tarkista, onko mobiililaitteesi yhteydessä langattomaan verkkoon.

Tarkista langaton verkko ja reititin. Jos mobiililaitteesi ei ole yhteydessä langattomaan verkkoon, käynnistä reititin uudelleen.

3. Ota yhteys palveluntarjoajaan, jos langattomassa verkossa on ongelmia.

4. Siirrä reititin mahdollisimman lähelle laitetta.

5. Määritä laite ja mobiililaite uudelleen langattomaan verkkoon.

Laitteet on mahdollisesti määritettävä uudelleen, jos uusi reititin on juuri asennettu tai sen asetuksia on muutettu.